Kandidater fra Hordaland

Her kan du lese om tillitsvalgte som representerer deg som kunde og eier i Gjensidige fra valgkretsen Hordaland, og som ikke er på valg i år.

Ulf Eide

Eide_Ulf
Ulf Eide er født i 1961, og bor på Nesttun ved Bergen. Han er Manager for Drilling & Well Technology i Petrolia ASA.

Utdannelse/Bakgrunn: Sivilingeniør/MBA. Yrkeserfaring fra Statoil og Norsk Hydro (overing.) og Sparebanken Vest (innkjøpssjef) samt at han har vært Commercial Manager i KCA Deutag Norge. Har blant annet hatt ansvar for anskaffelse av samtlige forsikringer i Sparebanken Vest (eiendom, ting, liv, yrke, ansvar, styreansvar).

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Hordaland.

Organisasjonserfaring: Styreformann i eiendomsselskap (Cassis AS), styremedlem i Exai AS samt diverse styreposisjoner i datterselskapene til Petrolia ASA, bl.a. styremedlem i Petrolia Norway AS som er et aktivt selskap med lisensandeler på norsk sokkel.

Silje Ingelin Sæterstøl

Saterstol_Silje
Silje Ingelin Sæterstøl er født i 1968, og bor på Frekhaug i Meland kommune. Hun jobber som konsulent innen barnevern og er selvstendig næringsdrivende.

Utdannelse/Bakgrunn: Master og management fra BI, hovedfag i pedagogikk (NLA), Cand.mag. (UiB). Har blant annet jobbet som markedsjef hos Frekhaug Vinduet AS, personalsjef, butikksjef, Statens Barnevern.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Hordaland.

Organisasjonserfaring: Medlem av kommunestyret i Meland, styremedlem i Meland Venstre og styreleder og styremedlem i diverse boligselskap.