Tillitsvalgte fra Telemark

Her kan du lese om tillitsvalgte som representerer deg som kunde og eier i Gjensidige fra valgkretsen Telemark, og som ikke er på valg i år.

Bergit Li

Li_Bergit
Bergit Li er født i 1951 og bor i Bø. Hun er førstekonsulent i Norges Bondelag.

Utdannelse/bakgrunn: Økonomisk gymnas, årsstudium offentlig forvaltning og adm. (HiL), diverse kurs HiT, ansatt i Telemark Bondelag fra 1983. Har forøvrig jobbet i bank, kommune og høgskole.
Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Telemark
Organisasjonserfaring: Har i mange år hatt diverse tillitsverv i ulike frivillige organisasjoner.

Nils-Ragnar Myhra

Myhra_Nils_Ragnar
Nils-Ragnar Myhra er født i 1970 og bor i Skien. Han er seniorrådgiver innen rekruttering, marked og strategi, Skagerak Consulting AS.

Utdannelse/bakgrunn: Høgskolekandidat med spesialisering innen ledelse og markedsføring av små og mellomstore bedrifter. Tilleggsutdannelse innen strategi, teamledelse/lederteam og styrekompetanse. Yrkeserfaring som rådgiver i Team Consulting, markedsjef i Telemarksavisa, TVTelemark, Porsgrunn Dagblad. Daglig leder Radio 3, Bodø, Markedsjef Sameiet Glasshuset, H. Sundems Bokhandel.
Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Telemark. Valgkretsleder. Medlem i valgkomiteen. 
Organisasjonserfaring: Styreleder Tun Telemarketing, styremedlem Telemark Distribusjon, styreleder og styremedlem Gulset IF, Observatør i styret Sameiet Glasshuset, varamedlem til styret i studentsamsskipnaden i Bodø. Byggeleder og lagleder Gulset Idrettsforening.