Tillitsvalgte fra Troms, Finnmark og Svalbard

Her kan du lese om tillitsvalgte som representerer deg som kunde og eier i Gjensidige fra valgkretsen Troms, Finnmark og Svalbard., og som ikke er på valg i år.

Arne Hammari

Hammari_Arne
Arne Hammari er født i 1951 og bor i Alta. Han er økonomisjef i Tine SA.
Utdannelse/bakgrunn: Økonomisk/ administrativ utdannelse med spesialisering innen IT. Lederutdanning innad Sparebanken Nord-Norge i tillegg til flere kurs og ikke minst hovedprogrammet til Nordnorsk lederutvikling. Har arbeidet aktivt med omstilling og utviklingsprosjekter i flere faser.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Troms/Finnmark/Svalbard 

Verv i andre organisasjoner: Styreleder og styremedlem i idrettsforeninger, styremedlem i Agro Nord AS, Alta Utviklingsselskap AS og Den Norske Dataforening, avd. Finnmark.

Hanne Therese Ridderseth

Ridderseth_Hanne_Therese
Hanne Therese Ridderseth er født i 1977 og bor i Tromsø. Hun er endringsleder i Helse Nord IKT.

Utdannelse/bakgrunn: Norges Informasjonstekniske Høyskole, diplomkandidat IT.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Troms/Finnmark/Svalbard. Valgkretsleder.

Verv i andre organisasjoner: Styremedlem i Tromsdalen Bydelsråd fra 2010.

Hanne Sofie Roaldsen

Roaldsen_Hanne_Sofie
Hanne Sofie Roaldsen er født i 1969 og bor i Tromsø. Hun er daglig leder i HSR Arctic Management og er 50 % ungdomskoordinator ved utdanningsetaten i Troms Fylkeskommune.

Utdannelse/bakgrunn: Økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI. Styrekompetanse og forsikringsakademiet fra Handelshøyskolen BI. NLP Master Practitioner - Level II Coaching in The Art and Science og coaching & Neuro Linguistic programming/psychology. Høyskolen i Tromsø, bedriftskultur. UITØ, ex.phil, matematikk og statistikk. College i USA, Business Organisation and Management og Computer science.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Troms/Finnmark/Svalbard. 

Organisasjonserfaring: Styreerfaring fra bl.a. Tromsø ASVO, styremedlem i Tromsø Parkering KF, Blånisseland, Reibo, Remiks, Lederne, Tromsø Karateklubb og Tromsø Turnforening. Prosjektleder for BWWB, BarentsWomen without borders. Styreleder og gründer av NRKN, Norsk-russisk kvinnenettverk i Nord.