Kandidater fra Hedmark

Her kan du lese om, kandidatene som vil representere deg som kunde og eier i Gjensidige fra valgkretsen Hedmark

Inger Amb

Amb_Inger
Inger Amb er født i 1965, og bor i Gaupen i Ringsaker kommune. Hun er sykepleier ved SIHF Lillehammer og aktiv deltager i gårdens mjølkeproduksjon.

Utdannelse/bakgrunn: Sykepleierutdanning ved Sykepleierhøgskolen i Oppland. Administrasjon og ledelsesutdanning ved Folkeuniversitetet i Oppland og veilederutdanning, deretter videreutdanning i psykisk helse på høgskolen i Hedmark. Landbrukssamvirkes "Ta grep" utdanning for tillitsvalgte.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Hedmark

Organisasjonserfaring: Div. verv i Norsk Sykepleierforbund, deriblant 4 år som heltidstillitsvalgt. Nestleder/ leder i Hedmark Bygdekvinnelag, styremedlem i Hedmark Bondelag. medlem sentral valgkomité i NBK og Felleskjøpet

Anita Moen Bonden

Bonden_Anita_Moen
Anita Moen Bonden er født i 1967 og bor i Trysil. Hun er eier, daglig leder og instruktør i Anita Moens skiskole i Trysil.

Utdannelse/bakgrunn: Årsstudium idrett i Elverum fra høgskolen i Hedmark. Eiendomsmegler. Har deltatt i 4 OL og 6 VM med 9 medaljer som skiløper.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Ingen

Organisasjonserfaring: Trener og tillitsvalgt i idrettslaget Trysilgutten gjennom mange år.

Berit Oline Røhr Hafsal

Hafsal_Berit_Oline
Berit Oline Røhr Hafsal er født i 1952 og bor i Vang i Hamar kommune. Hun er lektor ved Ringsaker vg.skole og driver eget kunstgalleri.

Utdannelse/bakgrunn: Statens lærerhøgskole i forming, grunnfag veiledningspedagogikk, hovedfag forming.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Hedmark.

Organisasjonserfaring: Har vært medlem i driftsstyre ved Lunden skole i 2000-2004. Medlem i valgkomitéen i Husfliden Hamar.

Bernt Robert Hansen

Hansen_Bernt
Bernt Robert Hansen er født i 1958 og bor i Tynset. Han er næringskonsulent i Tynset kommune.

Utdannelse/bakgrunn: Utdannet fra Kalnes jordbruksskole og Norges landbrukshøgskole.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Ingen

Organisasjonserfaring: Bred organisasjonserfaring fra råd og utvalg i Norges Bondelag. Er idag styremedlem og sekretær i Tynset turlag.

Stine Bolstad Lilleseth

Lilleseth_Stine
Stine Bolstad Lilleseth er født i 1980 og bor på Skarnes i Sør-Odal kommune. Hun er markedssjef i familiebedriften Lilleseth Kjetting AS.

Utdannelse/bakgrunn: Utdannet innen media og kommunikasjon. Master of science in marketcommunication and research ved BI.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Ingen

Organisasjonserfaring: Styremedlem i Odal Næringshage, styremedlem i Odal Næringsforum, styremedlem og eier i Lilleseth Kjetting AS/ Lilleseth Eiendom AS. Har sittet i faggruppen til Norges markedsføringsforening.

Hans E. Neskvern

Neskvern_Hans
Hans E. Neskvern er født i 1971 og bor i Kongsvinger. Han er selvstendig næringsdrivende.

Utdannelse/bakgrunn: Utdannet innen jus og er siviløkonom med spesialisering innen finans.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Ingen

Organisasjonserfaring: Styremedlem i Kongsvinger IL fotball. Tidligere varamedlem og styremedlem i Kongsvinger tennisklubb. Er i dag nestleder.