Kandidater fra Telemark

Her kan du lese om kandidatene som vil representere deg som kunde og eier i Gjensidige fra valgkretsen Telemark

Nina Ødegaard Flaaten

dame
Nina Ødegaard Flaaten  er født i 1960 og bor i Notodden. Hun er rektor ved Sætre barneskole.

Utdannelse/bakgrunn:  Utdannet adjunkt. Videreutdanning innen personalutvikling og ledelse Høyskolen i Hedmark.og spesialundervisning Høyskolen i Telemark

Verv i Gjensidigestiftelsen:  Ingen

Organisasjonserfaring:  Diverse verv innen politikk lokalt og vara til Fylkestinget. Nestleder i Notodden kirkelige fellesråd,

Trine Riis Groven

Groven_Trine_Riis
Trine Riis Groven er født i 1977 og bor i Skien. Hun er leder for EYs (Ernst & Youngs) rådgivningsenhet i region Agder, Telemark og Vestfold

Utdannelse/bakgrunn:  Master i ledelse, Bachelor i økonomi, samt en rekke tilleggsfag på MBA-studiet. Arbeidserfaring: Konsulent og førstekonsulent i trygdeetaten (NAV), senior kunderådgiver i Gjensidige forsikring, rådgiver og økonomisjef i Telemark fylkeskommune og manager/rådgiver og senere leder av regional rådgivningsenhet i EY.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Telemark.

Organisasjonserfaring:  Diverse verv og styreverv innenfor idretten og i Universitetssystemet i USA.

Synnøve Skogen Håberg

Håberg_Synnøve
Synnøve Skogen Håberg  er født i 1978 og bor i Notodden. Hun er prosjektleder i egen næring innen landbruket.

Utdannelse/bakgrunn:  Utdannet innen naturforvaltning, skogfag og husdyrfag.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Ingen

Organisasjonserfaring:  Diverse verv innen politikk, landbruk og Telemark Bondelag.

Tone Pahr Standal

Standal_Tone
Tone Pahr Standal er født i 1958 og bor i Porsgrunn. Hun er enhetsleder/bioingeniør, seksjon for laboratoriemedisin Sykehuset Telemark fra 1979

Utdannelse/bakgrunn: Østfold Ingeniørhøyskole. Bioingeniør ved seksjon for laboratoriemedisin, Sykehuset Telemark. Tilleggsutdanning innen ledelse.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Telemark.

Organisasjonserfaring: Leder av NITO Telemark, medlem av lønnsutvalget NITO Telemark, styreleder BETO Eiendom AS

Asbjørn Storrusten

mann
Asbjørn Storrusten  er født i 1958 og bor i Seljord. Han er kultur- og næringssjef i Seljord kommune. Har tidligere bl.a. ledet Dyrsku`n og festivaler i Seljord.

Utdannelse/bakgrunn:  Studert bedriftsøkonomi ved BI

Verv i Gjensidigestiftelsen:  Ingen

Organisasjonserfaring:  Styremedlem i Granvin kulturhus, Seljord frivilligsentral og Seljord turlag. Har hatt verv i idrettsforeninger og har vært lokal og fylkespolitiker og m.a. nestleder i Telemark Høyre. Han har/ har hatt en rekke styreverv i private virksomheter.

Olav Veum

Veum_Olav
Olav Veum  er født i 1972 og bor i Fyresdal. Han er styreleder i Norges Skogeierforbund og AT Skog SA. Dette er av så stort omfang med mange underliggende styreverv at det er blitt en hovedproffesjon.

Utdannelse/bakgrunn:  Utdannet i skogfag, ressursøkonomi og planlegging fra NMBU med tilleggsfordypning i foretaksøkonomi på hovedkursnivå. Etterutdanning fra BI project management og styrekompetanse.

Verv i Gjensidigestiftelsen:  Ingen

Organisasjonserfaring:  En rekke verv som styreleder og styremedlem fra private virksomheter, hovedsakelig fra skognæringen.