Kandidater fra Malvik, Trondheim til Grilstadbekken, Jonsvannsveien og Jonsvannet

Her kan du lese om kandidatene som vil representere deg som kunde og eier i Stjørdal Gjensidige Brannkasse, valgkrets Malvik, Trondheim til Grilstadbekken, Jonsvannsveien og Jonsvannet.

Merethe Hagen Jenssen

Kvinne
Merethe Hagen Jenssen er født i 1961, og bor i Hommelvik. Hun er sykepleier ved Betania Malvik ved somatikken. Har også arbeidet noen år i skoleverket.

Utdannelse/Bakgrunn: Gymlærer fra Norges Idrettshøgskole. Sykepleier.
Verv i brannkassen: Medlem i representantskapet i mange år.

Organisasjonserfaring: Var første kvinne som leder i IL Varden, har vært leder i turn-, håndball- og friidrettsgruppen, har vært leder og kasserer i Meråker skolemusikk, styremedlem i Meråker Handelsforening, vært medlem i museumsnemnda, menighetsrådet og har vært leder og sekretær i Kor E14.

Magne Jerpstad

Mann
Magne Jerpstad er født i 1958 og bor i Malvik. Han er flygeleder på Værnes.

Utdannelse/bakgrunn: Flygelederutdannelse.

Verv i brannkassen: Vara årsmøteutsending i 2013.

Organisasjonserfaring: Styremedlem i Avinor AS (ansatterepresentant) 2003-2009. Varamedlem i styret i Trøndelag brann- og redningstjeneste 2012.

Christen Sjøvoll

Mann
Christen Sjøvoll er født i 1966 og bor på Vikhammer. Han er agronom, og har jobbet innen landbruk hele livet.

Utdannelse/bakgrunn: Agronom.

Verv i brannkassen: Medlem i representantskapet.

Organisasjonserfaring: Har vært leder i Malvik Grunneierlag i 9 år, og leder av Malvik skytterlag i flere år. Er leder i Trondheim og omegn Produsentlag.

Anne Digre Vikhammermo

Kvinne
Anne Digre Vikhammermo er født i 1964 og bor på Vikhammer. Hun er ansatt i Lindorff AS - låneadministrasjon og kundeansvar offentlig sektor.

Utdannelse/bakgrunn: Videregående skole, South West Senior High School, Bedriftsøkonomisk Institutt.

Verv i brannkassen: Ingen.

Organisasjonserfaring:A nsatterepresentant i Lindorff AS, styremedlem i Vikhamar og Saksvik skolekorps i 3 år, Malvik IL håndballavdelingen - sekretær de fleste år og siste år som leder.