Kandidater fra Sogn og Fjordane

Her kan du lese om kandidatene som vil representere deg som kunde og eier i Gjensidige fra valgkretsen Sogn og Fjordane

Solbjørg Steiro Herstad

Herstad_Solbjorg_Steiro
Solbjørg Steiro Herstad er født i 1963 og bor i Midtredalen i Naustdal kommune. Ho er farmasøyt på Apotek 1 i Førde.

Utdannelse/Bakgrunn: Statens Reseptarhøgskule i Oslo

Verv i Gjensidigestiftelsen: Medlem i generalforsamlingen fra Sogn og Fjordane.

Organisasjonserfaring: Leiar i Midtredalen Grendalag i 4 år, styremedlem i Naustdal Bondelag i 2 år, tillitsvald for farmasøytane på Apotek 1 i Førde, leiar i Midtredalen Bygdekvinnelag.

Morten Røyrvik

Royrvik_Morten
Morten Røyrvik er født i 1962 og bor i Kaupanger. Han er rådgiver i Bygg- og eigedomsavd. i Sogn og Fjordane Fylkeskommune.

Utdannelse/Bakgrunn:
Kontor- og administrasjon handelsfag, bankakademiet, forsikringsfaglig utdannelse ved Forsikringsakademiet /BI. Kunderådgiver Vestlandsbanken/ Fokus Bank 1985-1994. Assurandør Gjensidige Forsikring 1994-2011.

Verv i Gjensidigestiftelsen: Ingen

Organisasjonserfaring: Til sammen 5 år i styret i Gjensidige Sogn og Fjordane/ Gjensidige Vestlandet, tillitsvalgt i 4 år i Gjensidige Sogn og Fjordane, sportslig leder i Kaupanger Fotball i 8 år.

Oddgeir Lunde

Lunde_Oddgeir
Oddgeir Lunde er født i 1958, og bor i Bygstad. Han er Fylkesleiar i Norsk Sykepleierforbund Sogn og Fjordane. Er tilsett som høgskulelektor ved Høgskulen i Sogn og Fjordane, avdeling Helsefag.

Utdannelse/Bakgrunn: Han er utdannet sjukepleiar, har mastergrad i organisasjon og leiing frå UiB/HSF, og har utdanning innen pedagogikk. Arbeidserfaring innen kommunal sektor, fylkeskommunal sektor og staten (Høgskulen).
Verv i Gjensidigestiftelsen: Ingen

Organisasjonserfaring: Leiar Bygstad Idrettslag friidrettsgruppa, Gaular idrettslag, styreleiar i Bygstad Samfunnshus. No styreleiar i Stiftinga Liatun.