Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Boligforsikring

Vi har forsikringer for både hus, hytte, innbo og verdigjenstander. Vi hjelper deg med det praktiske og økonomiske om noe skulle skje.

Forsikre bolig, innbo og verdier

Få rådgivning over video eller telefon

Usikker på hvilke forsikringer du bør ha? Vi er eksperter på forsikring og tilbyr personlig rådgivning over video eller telefon. Sjekk ledige tider og bestill rådgivningsmøte.

Skal du flytte inn i helt nytt hus eller leilighet?

Da bør du ha med deg en av befaringsekspertene våre på ferdigbefaring. Befaringseksperten tar en grundig gjennomgang av boligen for å avdekke feil, og sjekker at du har fått dokumentasjonen du skal ha. Slik kan du være sikker på at du får kvaliteten du har krav på.

ANDRE BOLIGFORSIKRINGER

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,3 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2022. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.