Hopp til innhold
En ung mann og en ung jente sitter ved spisebordet og smiler. Mannen skriver noe på laptopen foran seg.

Innbo Ung

Innbo Ung er en god innboforsikring til bare 135 kroner i måneden for deg mellom 18 og 34 år. Innboforsikring er viktig å ha uansett om du eier eller leier bolig. Den dekker tingene dine ved for eksempel tyveri, brann eller vannskader.

Dekker uhellskader

Dekker tyveri, veihjelp og skader på sykkel

Mulig å legge til mobilforsikring

Hva dekker innboforsikringen?

Innbo Ung dekker det samme som vår beste innboforsikring, Innbo Pluss, men til en ekstra god pris.

135 kr

/mnd

Brannskader og vannskader, for eksempel lekkasje fra et rør.

Skader ved uhell som skjer i hjemmet og hvor som helst i verden, for eksempel hvis du mister en bærbar PC i gulvet.

Hvis uhellet skjer mens du er utenfor hjemmet, dekker vi maksimalt 30 000 kr.

Gjelder for alle mobiltelefoner i husstanden. Egenandelen er bare 1 000 kroner.

Vi dekker tyveri av ting fra boligen din, boder, privat uteareal og låst garderobeskap. Vi dekker også ran, overfall og veskenapping i hele Norden.

Sykkeltyveri dekkes med inntil 30 000 kroner per sykkel. Innbo Pluss kan utvides til å dekke tyveri inntil 50 000 kroner.

Skader på sykkel og sportsutstyr, for eksempel hvis du krasjer eller velter, dekkes med inntil 30 000 kroner. Gjelder ikke ved ritt og konkurranser. Ønsker du dekning for dette, må du kjøpe sykkelforsikring.

Du får hjelp hvis sykkelen eller elsykkelen din for eksempel har punktert eller gått tom for strøm. Du må være på offentlig vei, eller i nærheten av en offentlig vei. Hvis sykkelen ikke kan repareres på stedet, dekker vi transport av deg og sykkelen. Egenandelen er bare 500 kroner.

Trenger du veihjelp, kan du ringe oss på 915 03100.

Skader på ting i hjemmet ditt på grunn av for eksempel storm, skred eller flom.

Vi dekker bekjempelse av veggedyr, skjeggkre og kakerlakker med inntil 150 000 kroner.

Hvis utleie er angitt i forsikringsdokumentene, dekkes

- misligholdt utleie i inntil 6 mnd. Egenandelen er 10.000 kroner. Gjelder kun en gang per leietager
- nødvendige utgifter i forbindelse med utkastelse med inntil 20 000 kroner

Skader på tingene dine når du flytter mellom gammel og ny bolig, både hvis du bruker flyttebyrå og hvis du flytter selv.

Hvis et medlem av husstanden blir rullestolbruker etter ulykkesskade – eller får et barn som er avhengig av rullestol på grunn av medfødt handikap – dekker vi ombygging av boligen med inntil 250 000 kroner.

Gjelder hvis boligen din er skadet etter for eksempel brann eller flom, og du ikke kan bo der mens boligen blir reparert. Vi dekker ekstrautgiftene dine til et alternativ sted å bo.

Rettslig erstatningsansvar som du har pådratt deg som privatperson, for eksempel hvis du skader noen mens du sykler, eller hunden din biter noen.

Hvis du blir part i en tvist, for eksempel med en nabo, boligselger eller utleier, dekker vi mekling og rettshjelp. Meklingen skjer gjennom en nøytral mekler og du betaler ingen egenandel.

Detaljer om innboforsikringen

Innboforsikringen har en egenandel på 3 000 kroner for alle skader, utenom naturskade, ansvar/rettshjelp og bytte av knust skjerm på mobiltelefon. Ansvar/rettshjelp har en egenandel på 4 000 kroner, naturskade har en egenandel på 8 000 kroner, mens bytte av skjerm har en egenandel på kun 1000 kroner.

Innbo Ung har en fast innbosum på 500 000 kroner. Dersom du har gjenstander som er verdt over dette og ønsker høyere innbosum må du ringe oss på 915 03 100 og kjøpe vanlig innboforsikring isteden. 

Med Online Trygghet får du hjelp til å overvåke personopplysningene dine på internett, forebygging av ID-tyveri, og hjelp hvis noen misbruker identiteten din.

Med Innbo Ung kan du velge å kjøpe mobilforsikring som gir deg tilsvarende telefon tilbake i løpet av kort tid, ofte innen 2 dager.

Forsikringen dekker alle mobiler i familien for tap, tyveri og skader i hele verden.

Egenandelen er 1000 kroner for inntil 3 tap eller skader per år. Etter det blir egenandelen 2 000 kroner.

Alminnelige vilkår og produktark

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Kjøp Innbo Ung

Flere forsikringer for innbo og verdier