Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Lettlånt – brukervilkår og personvern

Her finner du informasjon om brukervilkår og personvern for appen Lettlånt.

Dette er Lettlånt

Selv om bilen er forsikret kan det bli dyrt for eieren dersom bilen skades når den lånes bort. I appen vår kan du enkelt kjøpe dagsforsikring i appen Lettlånt som dekker egenandel og bonustap for bilen i utlånsperioden. Da slipper du bekymringer når du låner bort eller låner bil av venner eller familie.

Brukervilkår

Brukerkonto, identifisering og sikkerhet

For å ta i bruk Lettlånt, må du identifisere deg. Identifisering av både låner og utlåner skjer via BankID. Fødselsnummer blir ikke lagret i appen. 

Når du har logget inn med BankID forblir du logget inn selv om du lukker appen. Dersom du ønsker å logge ut kan du aktivt logge ut i appen, eller slette appen.  

Avtaleinngåelse og varsler

Dersom du kjøper dagsforsikringen i appen blir du kunde i Gjensidige og samtykker til at kommunikasjon fra og til Gjensidige Forsikring kan skje elektronisk, herunder inngåelse av forsikringsavtalen, samt varsel, meldinger og annen informasjon som gis fra Gjensidige Forsikring til deg.  

Endringer i navn, e-post, telefonnummer og adresseforandring må meldes til Gjensidige Forsikring med en gang.

Personvern

For å kunne bruke Lettlånt er det nødvendig å behandle enkelte opplysninger om deg. Ved å laste ned og ta i bruk denne appen godtar du at data som genereres som følge av bruk av appen lagres i appen og hos Gjensidige Forsikring ASA, og at denne informasjonen brukes til følgende: 

  • Gjøre det enkelt å avtale lån og utlån av biler mellom familie og venner 
  • Inngå en forsikringsavtale 
  • Backup for å sikre at data ikke går tapt i tilfelle telefonen må byttes og/eller appen må installeres på nytt. 

Gjensidige er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av disse vilkårene. Dersom du har spørsmål til Gjensidiges behandling av personopplysninger kan du ta kontakt med oss på e-post til personvernombudet@gjensidige.no eller på telefon 915 03 100. 

Følgende data registreres og lagres

For låner: 

  • Fornavn og etternavn
  • Mobilnummer
  • Epost-adresse

For utlåner:

  • Fornavn og etternavn
  • Mobilnummer
  • Epost-adresse

Registreringsnummer og modell for eide biler

For å legge til rette for samtale mellom låner og utlåner har appen en chat-funksjon der man kan skrive meldinger til hverandre. Meldinger i chat-funksjonen blir ikke brukt til noe av Gjensidige, og er kun teknisk mulig å lese for et fåtall ansatte i Gjensidige som arbeider med å drifte appen.  

Appen inneholder en tilbakemeldingsfunksjon som kan brukes til å gi tilbakemeldinger til Gjensidige om appen. I tilbakemeldingsfunksjonen kan du velge å dele e-postadresse og/eller mobiltelefonnummer slik at Gjensidige kan komme i dialog med deg. Tilbakemeldingen blir sendt til en e-postkasse i Gjensidige. E-postadressen du oppgir her lagres ikke i appen.

Les mer om personvern i Gjensidige.

Har du spørsmål om Lettlånt?

Dersom du har spørsmål om Lettlånt, besøk Lettlånt sin nettside. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du bruke tilbakemeldingsfunksjonen i appen eller ringe oss på 915 03 100.

TFF og Vipps

Trafikkforsikringsforeningen (TFF) har et register for alle forsikrede biler og vi henter opp registreringsnummer og modellen til bilen din fra dette registeret. 

Du betaler enkelt for forsikringen i appen med Vipps. Vipps får kun tilgang til telefonnummeret ditt.