Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Familie vanner planter i hagen

Behandlings­forsikring

Behandlingsforsikring gir deg rask behandling gjennom det private helsevesenet – hos legespesialist, sykehus, fysioterapeut eller psykolog.

Fordeler med behandlingsforsikringen:

Behandling innen 10 virkedager hos legespesialist

Ingen egenandeler

Vi ordner det praktiske

Hvorfor bør jeg ha behandlingsforsikring?

Vi har et godt offentlig helsevesen, men ventelistene er ofte lange. Hvis du blir syk eller skadet, kan behandlings­forsikringen gjøre at du kommer raskere tilbake til en normal hverdag.

Hva dekker behandlingsforsikringen?

Tjenester som er inkludert i forsikringen

Ofte stilte spørsmål

Du kan kjøpe behandlingsforsikring hvis du er mellom 16 og 65 år.

Hvis du er under medisinsk utredning må du vente med å kjøpe forsikringen til utredningen er ferdig og du har mottatt resultatet.

Ikke alle typer behandling er dekket av forsikringen. Dette gjelder for eksempel

  • behandling av tenner
  • kosmetiske operasjoner
  • operasjoner som anses som unødvendige
  • øyeblikkelig hjelp

Du finner mer informasjon om hvilke typer behandling som ikke er dekket i de fullstendige vilkårene, som du får før du kjøper forsikringen.

Symptomer eller tegn på sykdom som oppstår innen 3 måneder etter at helseerklæring er sendt inn er ikke dekket.

Når du kjøper du en personforsikring, må du fylle ut en helseerklæring. Du vil ha en midlertidig forsikring frem til vi har godkjent helseerklæringen din.

Les mer om helseerklæringen.

Jeg fikk telefon samme dag som jeg logget inn og lastet opp henvisningen. Fikk time uken etter. Kan ikke gjøre det noe bedre. Takk for hjelpen.

Tilbakemelding fra kunde

Enkelt å bruke behandlingsforsikringen

Det er raskt og enkelt å bruke behandlingsforsikringen hos oss. Vi ordner alt det praktiske som å skaffe behandlingsplass, bestille reise og hotell, og informerer deg om hva som skjer videre i saken.

Les mer og meld saken

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fordeler og rabatter

ALLE PERSONFORSIKRINGER