et utvalg bilder fra de mest leste sakene

Dette fikk dere til å klikke i 2020

Koronasakene fikk mye oppmerksomhet, men det redaksjonelle regnskapet viser at det er andre saker som troner på lesertoppen i 2020.

Av Jeppe Grøttland, sjefredaktør Godt forberedt

Så legger vi et nytt år bak oss. Et år hvor hverdagen ble snudd på hodet av en pandemi, som fortsatt truer liv, helse og verdier. I Norge og verden for øvrig.

Gjennom 2020 har vi på Godt forberedt hatt flere saker om hvordan koronaen har påvirket både privatliv og næringsliv. Men, vi har også valgt å dele andre saker; artikler og reportasjer om stort og smått som preger samfunnet vårt og hverdagen din, til vanlig.

Forhåpentligvis kommer vi tilbake til normalen om ikke lenge. Inntil så skjer er det viktig at vi alle følger myndighetens råd og oppfordringer, og gjør det vi kan for å bidra i dugnaden.

→ Se listen over de ti mest besøkte sakene nederst

Godt lest, godt likt, godt forberedt

I 2020 har vi hatt mer enn 2,2 millioner besøk på Godt forberedt, og de fleste kommer til bunns i sakene – bokstavelig talt. Vi ser også ydmykt og takknemlig på resultatene fra leserundersøkelsene våre, hvor mer enn 95 prosent av drøye 35 000 besvarelser i 2020 er positive.

I 2021 vil vi fortsette jobben med å utvikle saker som skal være nyttige, opplysende og interessante for deg og andre som besøker siden. Om du er spesielt interessert i ett tema, kan du raskt få oversikt over alle sakene våre på emnet ved å klikke på de gule lappene rett etter sakens slutt. Du kan også bla i Relaterte artikler nær bunnen av artikkelsiden for å finne flere saker som ligner på den du nettopp har lest.

Ønsker deg et riktig godt nytt år, og håper du besøker oss også i 2021!

Sist oppdatert: