Vi gjør Hallingdal tryggere

Vår kjernevirksomhet er å gi kunden trygget, ved å redusere eller fjerne negative økonomiske konsekvenser ved skader eller ulykker. Det er likevel bedre for både oss, kunden og samfunnet å unngå at skade oppstår. Dette jobber vi målrettet mot hver eneste dag. 

Komfyrvakt
Kunder i Gjensidige Hallingdal får 50 % rabatt på komfyrvakt.

De to siste årene har vi gitt ca. 2 800 000 kroner i tilskudd til skadeforebyggende tiltak til våre kunder. Eksempler på dette er tilskudd gitt til el-kontroll, overspenningsvern og vannstopperventil. Visste du at el-kontroll også gir rabatt på forsikringen? Dette gjelder både næringsliv, landbruk og privatkunder. Les mer om våre tilskuddsordninger. I tillegg får alle våre kunder 50 % rabatt på en rekke sikkerhetsutstyr som kan kjøpes på våre kontorer. 

Våre ansatte har kunnskap om hva som forårsaker skade og hvordan vi kan unngå de. Kontakt en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om forsikringer og skadeforebygging. Eller fyll ut skjema under så kontakter vi deg. 

Les også: Tanken på Ål utførte el-kontroll med termografering og fikk både tilskudd til kontrollen og rabatt i forsikringen

Bli kontaktet

Fyll ut skjema, så hører du fra oss

* Påkrevde felter