Konsernledelsen

Konsernledelsen består av 10 personer med variert fagbakgrunn og lang arbeidserfaring fra både Gjensidige og andre selskaper. Med unntak av konsernsjefen representerer medlemmene av konsernledelsen enten et virksomhetsområde eller et stabsområde.

Default

Geir Holmgren

Konsernsjef
Geir Holmgren (1972) er konsernsjef i Gjensidige fra 1. januar 2023.

Holmgren har tidligere hatt ulike lederstillinger i Storebrand ASA, inkludert konserndirektør for bedriftsmarkedet og administrerende direktør for Storebrand Livsforsikring. 

Holmgren har en Cand Scient-grad fra Universitetet i Oslo og har gjennomført et business management-studium ved Griffith University Brisbane i Australia.
 

Jostein Amdal

Konserndirektør,  Finans
Jostein Amdal (1965) har vært konserndirektør for Styring, Finans og Økonomi siden 1. oktober 2016.

Amdal begynte i Gjensidige som direktør for finans i 2002, og har siden hatt stillingene risikodirektør og leder for kapitalstyring og M&A. Før han kom 
til Gjensidige hadde han ulike lederposisjoner i If, Storebrand og Kværner. 

Amdal er siviløkonom med høyere avdelingseksamen fra Norges Handelshøyskole.

Aysegül Cin

Konserndirektør, Sverige og Baltikum
Aysegül Cin (1981) har vært konserndirektør for Gjensidige i Sverige siden 1.september 
2018. Cin er styreleder i ADB Gjensidige.
Cin begynte i Gjensidige i 2006 som trainee. Hun har tidligere hatt flere roller og lederstillinger i konsernet innenfor Privat, Konsernutvikling, Strategi og M&A, Skade, og sist som direktør for CRM og Digitale kanaler i divisjon Næringsliv. 

Cin er styremedlem i Norsk Tipping. Cin er utdannet sivilingeniør/MSc i Industriell økonomi og teknologiledelse ved  NTNU og Universität Karlsruhe i Tyskland.

Berit Nilsen

Konserndirektør, Mennesker, Strategi og Kommunikasjon

Berit Nilsen (1973) har vært konserndirektør for Mennesker, Strategi og Kommunikasjon i Gjensidige siden 17. januar 2022. 

Nilsen begynte i Gjensidige i 2012, og har hatt flere lederstillinger på konsernnivå, herunder Risikostyring, Økonomi og Forretningsstyring og Konsernstrategi. Hun har tidligere hatt en rekke lederstillinger i Tryg og har også jobbet som ingeniør i Aker.
Nilsen er utdannet sivilingeniør i marin teknikk ved NTNU, og har en Master of Arts grad fra Universitetet i Oslo og Université Strasbourg i Frankrike.

Lars G. Bjerklund

Konserndirektør, Næringsliv
Lars G. Bjerklund (1971) har vært konserndirektør for Næringsliv i Gjensidige siden 1. september 2018.
Bjerklund begynte i Gjensidige i 2003, og har hatt ulike lederstillinger i konsernet. De siste årene har han blant annet vært COO for den svenske virksomheten, skadedirektør med ansvar for motor og reiseskader, og han har i flere år ledet bedrifts- og landbrukssegmentet i forretningsområdet Næringsliv. 

Bjerklund er utdannet sivilmarkedsfører/Master of marketing and management fra Norges Markedshøyskole (NMH), og har en MBA fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Janne Flessum

Konserndirektør, Analyse, Produkt og pris
Janne Flessum (1971) har vært konserndirektør fra 2018.

Flessum begynte i Gjensidige som leder for Investor Relations i 2011, og overtok i 2016 i tillegg ansvaret for M&A og kapitalstyring.

Hun har tidligere vært investeringsanalytiker og porteføljeforvalter i Orkla, rådgiver innen corporate finance i Kreditkassen og arbeidet med revisjon i Coopers & Lybrand.
Flessum er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

René Fløystøl

Konserndirektør, Privat
Rene Fløystøl (1981) har vært konserndirektør for Privat i Gjensidige siden 1. juni 2020. 

Fløystøl begynte i Gjensidige i 2011, og har hatt flere lederstillinger i konsernet. I divisjon 
Privat har han blant annet vært direktør for Forretningsstyring, Kundesenteret og sist Digitalisering og Utvikling. Fløystøl er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI

Mats C. Gottschalk

Konserndirektør, Danmark
Mats C. Gottschalk (1977) har vært konserndirektør for Gjensidige i Danmark fra 1. september 2018.

Gottschalk begynte i Gjensidige i 2011 som konserndirektør med ansvar for strategi, oppkjøp og transaksjoner. Han har også vært konserndirektør for Næringsliv.

Gottschalk har tidligere blant annet vært executive director i investeringsbanken Goldman Sachs International, og har hatt ulike stillinger i investeringsbanken J.P. Morgan i London.
Gottschalk er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og Universität St. Gallen.

Tor Erik Silset

Konserndirektør, Teknologi og innsikt

Tor Erik Silset (1976) har vært konserndirektør for Teknologi og Innsikt (Området het frem til september 2022 Teknologi og Infratsruktur) siden 1. juni 2020.

Silset begynte i Gjensidige i 2005 hvor han kom fra Deloitte Consulting. Han har tidligere hatt flere roller og lederstillinger i konsernet innenfor Privat, Næringsliv, Økonomi- og Forretningsstyring på konsernnivå og senest som direktør for Eiendom Ansvar Norden og landssjef for Danmark i Analyse, Produkt og Pris.

Silset er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.