Vil du bli Landslagsmaskot?

Vi i Gjensidige har vært stolt hovedsponsor av Håndballjentene og Norges Håndballforbund helt siden 1991, og i 2021 feiret vi 30 år sammen. 

Gjennom prosjektet Landslagsmaskotene søker vi håndballag fra hele Norge, som får muligheten til å være maskoter under landskampene som spilles her hjemme - både for Håndballjentene og Håndballgutta. Vi ønsker å gi unge, lovende håndballspillere landet rundt et innblikk i hvordan det er å være Norges beste håndballspillere!

Prosjektet er en videreutvikling av det som tidligere het «Minihåndballjentene» – som var en stor suksess. Denne gangen får hele lag, og ikke bare enkeltspillere, følge håndballandslagene under en kampdag.

Målet med Landslagsmaskotene er å skape en felles håndballopplevelse for laget, utenom vanlige treninger og kamper. Håpet er at gutter og jenter skal motiveres til å fortsette å ha det gøy med håndball, samtidig som de får en opplevelse for livet. 

Kampdagen som maskot for håndballandslagene skal være både inspirerende og motiverende - uavhengig av hva som er ambisjonene på håndballbanen.

Hvem kan søke?

For å kunne søke må laget være i alderen 9-12 år og tilhøre den regionen som landskampen spilles i. Søknadsskjemaet på denne siden vil bli oppdatert hver gang vi søker etter nye lag som tilhører regionen der kampen spilles. 

Du som søker må være kunde i Gjensidige og ha en tilknytning til laget, for eksempel som trener, lagleder, mamma, pappa, besteforeldre eller annet. Søknaden må sendes inn på vegne av hele laget. 

Hva får en Landslagsmaskot oppleve?

Laget som blir plukket ut til å være landslagsmaskoter vil få en eksklusiv håndballopplevelse.

I tillegg til å være maskoter, vil laget få komme på innsiden av en landslagskamp, være lykkebringere og løpe ut på banen sammen med landslagsspillerne, de vil få spesialdesignet treningsdress og utstyr, samt egne landslagstrøyer.

Få et innblikk i hvordan det er å være en del av Landslagsmaskotene:

Søk om å bli Landslagsmaskot

Håndballgutta møter Serbia i Åsane Arena i Bergen søndag 12. mars 2023. 

Søknadsfrist: 12. februar

Kriterier for å søke:

  • Laget må tilhøre den regionen kampen spilles i
  • Laget må være i alderen 9-12 år
  • Personen som søker på vegne av laget må være Gjensidige-kunde (det holder å ha ett produkt i Gjensidige)
  • Laget må selv dekke transport til kampsted
  • Laget må samtykke til at maskotene kan fotograferes og filmes (til bruk i sosiale medier, markedsføring og lignende)

* Påkrevde felter