Minihåndballjentene

Minihåndballjentene er et breddeprosjekt i samarbeid med Gjensidige, Norges Håndballforbund og Håndballjentene. 

 

Default

Basert på søknad blir 16 jenter fra ulike steder i Norge plukket ut til å være maskoter for det norske kvinnelandslaget i håndball. Jentene er i alderen 9–12 år og har det til felles at de elsker håndball. Mange av dem drømmer selv om å komme på landslaget. I søknadene skriver de om hvor mye håndball betyr for dem, hvordan de ser opp til sine forbilder, men også om det å kunne dele denne opplevelsen med lagvenninnene sine. De vil lære av de beste for å bli bedre.

Gjennom året får alle Minihåndballjentene være med på et landslagsuttak og en spillersamling, i tillegg til å være maskot på en landskamp. Det største er likevel å få besøk av den landslagsspilleren som er mentor for Minihåndballjenta på en trening hjemme med jentas egen klubb.

Gjennom dette prosjektet ønsker Gjensidige å bidra til økt oppmerksomhet om hva barneidretten tilbyr, og den viktige jobben som alle ildsjelene i støtteapparatet gjør. Vi ønsker å vise gleden og alt det positive som er forbundet med lagspill, og ikke minst håper vi å motivere unge jenter til å fortsette å ha det gøy med håndball.

Årets kampanje og søknadsperiode går fra 13.september til 6.oktober.