Navigasjon, søk og logg inn

d0debb

Konkurranseregler

Ved å registrere deg i Plogger-appen blir du automatisk med i trekningen av et valgfritt par med joggesko fra Adidas, laget av havplast. Vinnerne blir trukket blant de 100 første som registrerer seg. Konkurransen avsluttes 2. juli.

 

  • Dersom du vinner blir du kontaktet av Gjensidige på e-post. Hvis vi ikke oppnår kontakt med deg innen syv dager, trekker vi en ny vinner.
  • Som deltaker i konkurransen bekrefter du at dersom du vinner, kan navnet ditt bli publisert på facebook.com/gjensidigenorge og gjensidige.no.
  • Arrangør av konkurransen er Gjensidige Forsikring ASA, Schweigaardsgate 21, postboks 700 Sentrum, 0106 Oslo.
  • Arrangørene er ikke ansvarlig for eventuelle feil ved gjennomføringen av konkurransen eller eventuelle forsinkelser knyttet til trekningen eller overlevering av gevinster, med mindre arrangøren har opptrådt grovt uaktsomt.

Bruk av informasjon om deg

Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene, og beslutninger Gjensidige kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen. Gjensidige forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen. Premien vil bli overrakt når nødvendige personopplysninger er mottatt per e-post fra den aktuelle vinneren.