Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Boligforsikringer for Tekna-medlemmer

Som Tekna-medlem kan du kjøpe våre beste forsikringer for hus, hjem og hytte til en ekstra lav pris.

Tekna Innbo

Tekna Innbo er identisk med Gjensidiges beste innboforsikring, Innbo Pluss, og spesialpriset for Tekna-medlemmer. ​Kjøper du Tekna Innbo før du er 30 år, får du 30 % rabatt.

Husforsikring

Du kan velge mellom to husforsikringer – Hus og Hus Pluss. Som Tekna-medlem får du svært lav medlemspris på begge forsikringene. Har du utført skadeforebyggende tiltak, kan du oppnå ytterligere rabatt.

Hytteforsikring

Vi tilbyr hytteforsikringene Hytte og Hytte Pluss, og du får spesielt gunstig pris som Tekna-medlem. Innbo og løsøre er inkludert i forsikringen med en forsikringssum på 1,5 millioner kroner.

Innbo i utlandet

Er du midlertidig bosatt i utlandet? Tekna-medlemmer som bor periodevis i utlandet får 50 % rabatt på forsikringen Innbo Utland. Eneste forutsetning er at du er ansatt av en norsk arbeidsgiver.

Få maks rabatt

Her er de 3 viktigste tiltakene som gir rabatt på forsikring av hus, hytte og innbo:

  • Avdekk feil/mangler med en el-kontroll hvert 5. år
  • Installer boligalarm
  • Sikre boligen mot vannskade med en vannstoppventil

Gjensidiges sikkerhetsbutikk har skadeforebyggende produkter innen bil, MC, sykkel, båt, hus, hytte og personlig sikkerhet.

Som Tekna-medlem får du 10 % rabatt når du fyller inn rabattkoden GBFtekna1 i handlekurven.

Gå til sikkerhetsbutikken