Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Student eller i starten av karrieren?

Studenter får to forsikringer inkludert i Tekna-medlemskapet, og er du under 30 år får du reise- og innboforsikring til ekstra god pris – uansett om du er student eller i arbeid.

Forsikringer med ekstra rabatt for unge Tekna-medlemmer

Reiseforsikring til 79 kroner i måneden

Reiseforsikringen Tekna Reise er identisk med Reise Pluss, men til ekstra god pris, spesielt for deg under 30 år. Forsikringen gjelder enten du skal på sykkeltur i nabolaget eller en ferietur til Spania.

Tekna Innbo med 30 % rabatt

Som Tekna-medlem under 30 år får du kjøpt en av markedets beste og billigste innboforsikringer. Forsikringen dekker også reparasjon av knust mobilskjerm. Tjenesten Online Trygghet er inkludert i innboforsikringen.

Hvilke forsikringer bør jeg ha?

Det avhenger av flere ting  – både alder, livssituasjon og hvilke forsikringer du har gjennom arbeidsgiver.

Generelt er det viktig å forsikre liv og helse, både for deg selv og de du er glad i. I tillegg bør alle ha innbo- og reiseforsikring.