Hopp til innhold

YS Innbo

YS Innbo er en av markedets beste innboforsikringer, og som medlem i et YS-forbund får du forsikringen til ekstra lav pris. Hvis du er under 30 år, får du 30 % rabatt.

Hva dekker YS Innbo?

YS Innbo er identisk med vår beste innboforsikring, og spesialpriset for deg som er medlem i et YS-forbund. ​

Brannskader og vannskader, for eksempel lekkasje fra et rør.

Vi dekker tyveri av ting fra boligen din, boder, privat uteareal og låst garderobeskap. Vi dekker også ran, overfall og veskenapping i hele Norden.

Sykkeltyveri dekkes med inntil 30 000 kroner per sykkel. Innbo Pluss kan utvides til å dekke tyveri inntil 50 000 kroner.

Skader ved uhell som skjer i hjemmet og hvor som helst i verden, for eksempel hvis du mister en bærbar PC i gulvet.

Hvis uhellet skjer mens du er utenfor hjemmet, dekker vi maksimalt 30 000 kr.

Vi dekker kontanter og verdipapirer med inntil 20 000 kroner.

Hvis et medlem av husstanden blir rullestolbruker etter ulykkesskade – eller får et barn som er avhengig av rullestol på grunn av medfødt handikap – dekker vi ombygging av boligen med inntil 250 000 kroner.

Rettslig erstatningsansvar som du har pådratt deg som privatperson, for eksempel hvis du skader noen mens du sykler, eller hunden din biter noen.

Hvis du blir part i en tvist, for eksempel med en nabo, boligselger eller utleier, dekker vi mekling og rettshjelp. Meklingen skjer gjennom en nøytral mekler og du betaler ingen egenandel.

Uhell dekkes med inntil valgt innbosum i hjemmet, og med inntil 30 000 kroner utenfor forsikringssted i hele verden. Uhellskader er for eksempel eksempel hvis du mister bærbar PC i gulvet.

Skader på sykkel og sportsutstyr, for eksempel hvis du krasjer eller velter, dekkes med inntil 30 000 kroner. Gjelder ikke ved ritt og konkurranser. Ønsker du dekning for dette, må du kjøpe sykkelforsikring.

Du får hjelp hvis sykkelen eller elsykkelen din for eksempel har punktert eller gått tom for strøm. Du må være på offentlig vei, eller i nærheten av en offentlig vei. Hvis sykkelen ikke kan repareres på stedet, dekker vi transport av deg og sykkelen. Egenandelen er bare 500 kroner.

Trenger du veihjelp, kan du ringe oss på 915 03100.

Skader på tingene dine når du flytter mellom gammel og ny bolig, både hvis du bruker flyttebyrå og hvis du flytter selv.

Vi dekker bekjempelse av veggedyr, skjeggkre og kakerlakker med inntil 150 000 kroner.

Gjelder for alle mobiltelefoner i husstanden. Egenandelen er bare 1 000 kroner.

Hvis utleie er angitt i forsikringsdokumentene, dekkes

- misligholdt utleie i inntil 6 mnd. Egenandelen er 10.000 kroner. Gjelder kun en gang per leietager
- nødvendige utgifter i forbindelse med utkastelse med inntil 20 000 kroner

Du kan velge å kjøpe mobilforsikring som dekker alle skader, tap og tyveri. Mobilforsikringen gjelder også når du er i utlandet. Egenandelen er kun 1000 kroner.

Tjeneste inkludert i forsikringen

Online trygghet

Med Online Trygghet får du hjelp til å overvåke personopplysningene dine på internett, forebygging av ID-tyveri, og hjelp hvis noen misbruker identiteten din.

Er du nytt YS-medlem?

Da får du 50 % rabatt første året, hvis forsikringen settes i kraft før det har gått to måneder etter at du meldte deg inn. Det er ikke rabatt på den delen av prisen som går til Norsk Naturskadepool. 

Rabattene trekkes automatisk fra prisen du får oppgitt, slik at du får korrekt pris på fakturaen.

Ofte stilte spørsmål

Egenandelen er 3 000 kroner.

Innboforsikringen dekker selve elsparkesykkelen om den for eksempel blir skadet eller stjålet, men husk at du må kjøpe lovpålagt ansvarsforsikring for elsparkesykkelen.

Ja, gjenstander og flyttelass på lager dekkes inntil 30 000 kroner ved tyveri. Om du har verdier over dette anbefaler vi at du tegner en egen forsikring for dette. Ring oss på 915 03 100, så hjelper vi deg.

Innboforsikringen dekker dronen, men den dekker ikke drone under bruk. Den lovpålagte ansvarsforsikringen for droner må du kjøpe separat. 

Les mer om ansvarsforsikring for droner

Ja, det er den – og vi dekker tyveri fra privat uteareal med inntil 100 000 kroner.

Ja, skade på både elektrisk og ikke-elektrisk rullestol er dekket.

Ja, nøkkelboks tilfredsstiller krav om låsing. Du kan dermed trygt bruke nøkkelboks uten å bekymre deg for redusert erstatning.

Ja, men forsikringene har ulik dekning. Innbo dekker tyveri og skader. Innbo Pluss dekker uhellskader i tillegg. Ønsker du også å få erstatning for briller eller høreapparat som du har mistet, må du kjøpe verdigjenstandsforsikring.

Inkludert tjeneste

Online Trygghet

Online Trygghet hjelper deg med å overvåke og beskytte opplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nettet.