7 kandidater fra Nord-Trøndelag

Her kan du lese om hvilke kandidater som er på valg til å representere kundene fra valgkretsen Nord-Trøndelag. 

 

Elin Merete Kolden1963StjørdalUnderdirektørSkatt Midt-Norge
  • Jeg har allsidig yrkesbakgrunn, er samfunnsengasjert og har generelt stor interesse for utvikling av nærings-, arbeids- og kulturliv i Trøndelag. Håper å kunne bidra med min kunnskap på relevante områder.

Eivind Elnan1974SteinkjerDaglig lederHypoxic Technologies AS
  • Ønsker å støtte gode prosjekter i hele fylket vårt. Spesielt opptatt av lavterskeltilbud for bedre folkehelse. Er styremedlem i Gjensidigestiftelsen.

Randi Dille1962NamsosDaglig lederNamsos Industribyggeselskap AS
  • Jeg har engasjement og lyst til å delta for det som skjer rundt oss. Idrett, kultur, frivillighet bygger gode lokalsamfunn for store og små.

Eirik Bøe Sletten1984LevangerAdvokatfullmektig Pretor Advokat AS
  • Er engasjert og hardtarbeidende og ønsker å forsette i stiftelsen ved å bruke min kompetanse til å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt Norge.

Kirsti Brandsegg Arntsen1981SteinkjerDaglig lederSteinkjer Næringsforum
  • Jeg vil bidra til å fremme samfunnsnyttige formål med min lokalkunnskap og mitt engasjement. Gjensidigestiftelsen kan være helt avgjørende for prosjekter, og gode prosjekter må fremmes.

     

Odd Myran1966StjørdalIngeniør Acatar Energy AS
  • Som en samfunnsengasjert småbarnsfar med mye livs- og arbeidserfaring, er jeg opptatt av å skape et aktivt Norge med sunne og trygge grunnverdier

Anne Berit Flo1964OverhallaKomm.rådgiver og webredaktørStatskog SF
  • Har i mange år vært engasjert i ulike verv i lokalsamfunnet og ser at Gjensidigestiftelsen kan utgjøre en stor forskjell. Liker - og vil gjerne bidra!