Trygg på at du er riktig forsikret?

Er du sikker på at du har forsikringene du trenger hvis uhellet først er ute? I samarbeid med Byggmakker har vi laget en forsikringspakke tilpasset Byggmakker Proffens behov. I denne pakken ligger det også en trygghetsgaranti.

Default

Proff-pakke med trygghetsgaranti

Byggmakker Proff-pakken består av forsikringer vi normalt anbefaler for byggebransjen. For å finne ut akkurat hvilke forsikringer du bør ha i din pakke, tar vi først en rådgivningssamtale med deg. Skulle det i ettertid vise seg at du ikke har fått tilbud på alle forsikringene våre som du trenger, får du mulighet til å kjøpe disse med tilbakevirkende kraft. Dette kaller vi Trygghetsgarantien.

  • Ber du om tilbud på BM Proff-pakken vår, kontakter vi deg for å vurdere hvilke forsikringer som er relevante og nødvendige for akkurat din bedrift. I denne samtalen får du tilbud om å kjøpe forsikringene som vi normalt anbefaler for din bransje, og som er relevante for deg.

    Skulle det vise seg at du ikke har fått tilbud på alle forsikringene våre som du trenger, garanterer vi at du får mulighet til å kjøpe disse i ettertid. Forsikringene vil da ha tilbakevirkende kraft, det vil si at de gjelder fra datoen du kjøpte den opprinnelige pakken. Dette kaller vi Trygghetsgarantien.

    Garantien omfatter naturligvis ikke dekninger som du har fått tilbud om, men ikke har kjøpt. Og den gjelder bare hvis du har oppgitt korrekte og fullstendige opplysninger om bedriften din. Husk at viktige endringer må meldes oss fortløpende. Du må betale for de dagene forsikringene har vært i kraft.

Fordeler med pakken

Vi deler overskuddet med kundene våre

I 2022 får kundene våre tilbake 11,8 % av det de betalte for skadeforsikringene året før.

Les mer og sjekk hva din bedrift ville fått i kundeutbytte

Raskt og enkelt skade­oppgjør

Skader kan meldes digitalt når som helst på døgnet – også fra mobilen ute på byggeplassen.

Default

Enkelt Liv

Forsikringspakken kan kjøpes av deg som driver et enkeltperson­foretak.

Dekninger: død, ulykke, alvorlig sykdom og behandlings­forsikring.

Priseksempler: En snekker på 31 år betaler 2 996 kroner per år for hele forsikring­spakken.

En snekker på 44 år betaler 5 097 kroner per år for hele forsikrings­pakken.

Hos oss får du personlig rådgivning
Icon-tip