bedrift-theme.d4fcc774

- Gjensidige gjør arbeidsdagen min lettere

Publisert: 26.03.2023  |  Sist oppdatert: 26.03.2023

Tradesolution og økonomisjefen deres, Eva Bauer Jakobsen, er svært fornøyd med å ha både pensjon og forsikring i Gjensidige, og anbefaler gjerne andre å bytte til oss.

– Rådgiverne våre, Jonas og Eddie, gjør en utrolig god jobb. De har en enorm kompetanse om pensjon og forsikring, og gjør arbeidsdagen min lettere, sier Bauer Jakobsen.

I tillegg til å være økonomisjef, er Eva Bauer Jakobsen også HMS-ansvarlig og har det overordede HR-ansvaret for Tradesolution sine 65 ansatte. Teknologiselskapet driver med utvikling av IT-tjenester, tett tilpasset aktørene i norsk dagligvare og servering.

Genuint ønske om å spille kunden god

Eva Bauer Jakobsen v3
Eva Bauer Jakobsen, økonomisjef i Tradesolution, trekker frem den gode, personlige kontakten som Gjensidiges største fortrinn.

Hvorfor valgte dere Gjensidige som pensjons- og forsikringsleverandør?

– Det var først og fremst den personlige kontakten som avgjorde. I tillegg ønsket vi å ha alt på ett sted. Jeg er helt avhengig av enkle systemer, med EN innlogging.

Hun er veldig takknemlig for den gode personlige relasjonen.

– Eddie er kjempegod på pensjon og Jonas kan alt om forsikring. De har et genuint ønske om å spille kunden god. Det er kjempeviktig blant annet i mitt møte med de ansatte – der er jeg helt avhengig av riktig input, sier hun.

– Det har skjedd mange nye ting innen pensjon de siste årene, og jeg kan alltid ringe og får gode svar. De har også snakket med de ansatte når det har vært behov for det, for eksempel i forbindelse med nye regler, oppfriskning av forsikringer eller ved nye forsikringsordninger.

Pris spilte selvfølgelig inn på valget, men hun mener det må sees i sammenheng:

– Vi er godt fornøyde med prisen fra Gjensidige! Det kan hende vi kunne spart for eksempel 10 000 – 20 000 kroner ved å flytte deler av forsikringen andre steder, men mine timer er også en del av regnestykket. For meg er det vel så viktig å ha alt på ett sted, og å kunne spørre hvis jeg lurer på noe.

Viktig ansattgode

Tradesolution bruker pensjon og forsikring aktivt som et ansattgode, og regner hjem blant annet kostnadene på forsikring i lavere sykefravær.

– Privat helseforsikring er ganske dyrt, og ikke alle vil prioritere det selv.

– Vi ser også at forsikring for “annen sykdom”, som også innebærer psykisk sykdom, er viktig. Samfunnet har blitt mer komplekst, og det er lettere å gå på en smell. Da er det godt for de ansatte å slippe å være bekymret for at de må selge huset i tillegg.

Helt genialt

I år ble Tradesolution sin pensjonsrapportering integrert med a-meldingen. Hvordan har opplevelsen av det vært?

– Det er helt genialt! Jeg har jo allerede for mye å gjøre, og nå slipper jeg for eksempel å melde folk ut og inn, eller oppdatere lønnsendringer i pensjonsordningen, fordi Gjensidige henter informasjonen fra a-meldingen. Dette er nok et eksempel på at timene mine er viktige, og nå sparer jeg tid og dermed penger. Dessuten minsker det muligheten for menneskelige feil. Det har kjempeverdi!

Hva vil du anbefale andre bedrifter til å gjøre med tanke på pensjon og forsikring?

– Da må dere ta kontakt med Gjensidige!