A-group-of-people-and-a-wheelbarrow-with-money

Viktig støtte til nærmiljøet

Publisert: 26.03.2023  |  Sist oppdatert: 26.03.2023

Entreprenørfirmaet Brødrene Ulveseth, er veldig opptatt av nærmiljøet sitt. At Gjensidige støtter lokal idrett og kultur, er derfor et stort pluss for HR-lederen deres, Morten Eintveit.  

– Man bør se på verdiene til leverandørene sine, og velge en leverandør som står for det samme som bedriften, sier Eintveit.

– Pris er selvfølgelig alltid viktig, men vi er svært opptatt av bedriftenes bidrag til samfunnet også. Gjensidige er en viktig støttespiller for mange lokale lag og foreninger.

Svarer alltid raskt

Morten Eintveit intervju
Morten Eintveit, HR-leder i Brødrene Ulveseth, er veldig fornøyd med den gode oppfølgingen de får i Gjensidige.

Familiebedriften i Bergensområdet med 135 ansatte, jobber bredt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. De har både forsikringene og pensjonen sin hos Gjensidige, og synes det er en stor fordel å ha det samlet på ett sted. Eintveit trekker spesielt frem den gode oppfølgingen de får, som et stort pluss.

– Kundekontakten er veldig, veldig bra. Sølvi er alltid på ballen, og svarer raskt når vi tar kontakt, sier han med et smil.

– Jeg synes også nettsiden er veldig brukervennlig. Den fungerer godt, og jeg har ikke opplevd noen problemer.

Gode tilbakemeldinger på appen

Hvilke valg har dere tatt angående pensjon i bedriften, og hvorfor?

– Vi er opptatt av å være en trygg arbeidsplass og det er viktig at de ansatte føler seg ivaretatt. Derfor sparer vi 4 % i innskuddspensjon og har uførepensjon som tilleggsdekning.

Han er over snittet opptatt av at de ansatte har kjennskap til pensjonen sin.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger på Gjensidige-appen fra de ansatte. Der ser de lett hvilken pensjon de har, og hvilken avkastning de får. Jeg er opptatt av pensjon, og har mast litt på dem om å bruke appen. Den er veldig brukervennlig, og det er lett å velge for eksempel pensjonsprofil og tilleggssparing uten for mye trykking.

Positivt med a-meldingen

 Hvordan har opplevelsen av integrasjonen med a-meldingen vært?

– Veldig bra. Vi har ikke hatt noen problemer, og det var veldig positivt å slippe å sende inn en ekstra rapport, svarer han.

– Det gikk greit før også, men med 135 ansatte er det fint med alt man slipper.