Navigasjon, søk og logg inn

d0debb

Årets Dugnadshelt

Gjensidige Nordmøre og Romsdal har i flere år vært en betydelig bidragsyter til frivillige lag og foreninger gjennom Dugnadsløftet i Nordmøre og Romsdal. 

Vi ønsker også å hedre enkeltpersoner som på frivillig basis har utmerket seg over tid, til inspirasjon og glede for sitt lag eller forening innen kultur og idrett gjennom hedersprisen Årets dugnadshelt.

Årets dugnadshelt mottar en pris på kr 75.000,-. 

Årets dugnadshelt 2018

Jon Dyrset fra Averøy er kåret til Årets Dugnadshelt 2018

-For de fleste er dugnadsinnsats gjerne knyttet til en hobby og fritid. Men for friluftsinteresserte Jon Dyrset (72) i Bådalen på Averøy er det annerledes. For pensjonisten er dugnad blitt en livsstil.

- Jon Dyrset ønsker å dele naturopplevelsene og den fantastiske naturen på hjemstedet Bådalen på Averøy med andre. Han har et varmt hjerte for å ta vare på naturen og dyrelivet og for å tilrettelegge for det enkle friluftsliv. Han har utbedret stien til Averøyas store utfartssted Mek-knoken, bygget turhytte ved Raudhammeren i Bådalen og det nyeste prosjektet han har fullført er gapahuk og naturbasert klatrepark i Bådalen. Dyrset er en ekte dugnadshelt som blir takket både av et helt bygdesamfunn og av alle andre som kan bruke turområdet som han har utviklet gjennom mange år.  Vi har derfor lyst til å sette ekstra pris på han med utmerkelsen "Årets dugnadshelt", sier Vidar Skaar i Gjensidige Nordmøre og Romsdal.

Utdelingen av hedersprisen og 75 000 kroner, som skal brukes til nye friluftslivsprosjekt, skjedde selvsagt der Jon Dyrset trives aller best: På tur i skogen i Bådalen sammen med glade, nysgjerrige og lekende barn.

Vi gratulerer Jon Dyrset med hedersprisen!

Jon Dyrset - Årets Dugnadshelt 2018

Jon Dyrset med hedersprisen, her i sitt rette element i Bådalen sammen med barn fra Hjellan familiebarnehage. Tekst og foto: Odd Roar Lange.

Nominer din kandidat - søknadsskjema


Alle nominasjoner må sendes via vårt elektroniske skjema. Vi behandler kun søknader som kommer inn via dette skjemaet og i dette tidsrommet. - Utfyllingen tar ca. 5 minutter.
- Søknadsskjemaet har ikke tidsbegrensning  
- Alle felt er obligatorisk å fylle ut. 

- Du kan søke fra 01. mai kl 00.00 til 30. juni kl 24.00.

Har nominasjonsskjemaet gått gjennom?
Du skal motta en bekreftelse på e-post med saksnummer etter at skjemaet er sendt inn. Hvis du ikke mottar denne, kan det ha skjedd en feil. Send oss da en mail slik at vi kan sjekke om vi har fått søknaden.

Behandling av søknaden
Nominasjonene vil bli behandlet etter søknadsfristen. 


Spørsmål?
Ta kontakt med Kari Buvik, mob.  971 74 991 eller send mail til  kari.buvik@gjensidige.no

Søk om midler i perioden 1.mai - 30.juni!