Lettlånt gjør lån av bil enklere og tryggere

Det er fint å få låne bil av familien eller en venn når behovet melder seg, men hva om du er så uheldig å skade bilen deres? Eller om det er du som låner bort bilen din og den returneres med en bulk?

Selv om bilen er forsikret, kan det bli dyrt for eier og ubehagelig å ta praten om hvem som skal stå igjen med egenandelen og utgifter for bonustap dersom bilen skades.

Dagsforsikring når du trenger det

I appen vår kan du enkelt kjøpe en dagsforsikring for 99 kroner dagen som dekker hele regningen fra verkstedet eller kompenserer for for eksempel egenandel og bonustap for bilen i utlånsperioden dersom låner får en skade. Da slipper du bekymringer og ubehag når du låner bort eller låner bil av venner eller familie.

Forsikringen er i boks på noen få minutter og du betaler enkelt med Vipps!

Last ned Lettlånt-appen og kjøp dagsforsikring 

Last ned fra App Store

 

Last ned fra Google play

 

Dette dekker Lettlånt

  • Dersom skadene koster inntil 25 000 kroner og ikke involverer en motpart, betaler vi hele regningen fra verkstedet uten egenandel. Bileieren slipper dermed bruke bilens forsikring.

  • Dersom skadene koster over 25 000 kroner eller involverer en motpart, brukes forsikringen til bilen. Vi dekker 10 000 kroner som kompensasjon for skaden.

For å kjøpe dagsforsikringen må bilen minst være dekket med kaskoforsikring. Dagsforsikringen gjelder ikke for leasingbiler. 

Her er kan du lese vilkår for Lettlånt (PDF)