Konkurranseregler

Ved å legge igjen en kommentar under de ulike Facebook-postene, blir du automatisk med i trekningen av premie til hver ukes konkurranse. Konkurransene kjøres gjennom sommeren fra uke 27 og til og med uke 34 på Gjensidige i Norge sin Facebook-side. Vinnerne trekkes tilfeldig hver fredag i konkurranseukene, og blant premiene finner du gavekort hos Ticketmaster, billetter til Tusenfryd, billetter til Bø i Sommarland og kasser med noe godt i til deg og kollegene eller gjengen din. Premien står alltid beskrevet i den respektive Facebook-posten, slik at du ser hva du deltar på. 

Dersom du vinner blir du kontaktet av Gjensidige i kommentarfeltet under den respektive konkurransen, og bedt om å sende e-post-adressen din til oss. Hvis vi ikke oppnår kontakt med deg innen syv dager, trekker vi en ny vinner.

  • Som deltaker i konkurransen bekrefter du at dersom du vinner, kan navnet ditt bli publisert på facebook.com/gjensidigenorge og gjensidige.no.
  • Arrangør av konkurransen er Gjensidige Forsikring ASA, Schweigaardsgate 21, postboks 700 Sentrum, 0106 Oslo.
  • Arrangør er ikke ansvarlig for eventuelle feil ved gjennomføringen av konkurransen eller eventuelle forsinkelser knyttet til trekningen eller overlevering av gevinster, med mindre arrangøren har opptrådt grovt uaktsomt.
  • Ansatte i Gjensidige Forsikring ASA og iProspect AS kan ikke delta i konkurransen.

Bruk av informasjon om deg

Ved deltakelse i konkurransene, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene, og beslutninger Gjensidige kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen. Gjensidige forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen. Premien vil bli overrakt når nødvendige personopplysninger er mottatt per e-post fra den aktuelle vinneren. 

Når konkurransen er avsluttet, og Gjensidige AS ikke lenger behøver personopplysningene for å administrere konkurransen, vil Gjensidige AS slette alt materiell som inneholder personopplysninger.

Konkurransene er en del av gjenåpningskampanjen vi har for å markere at Norge åpner opp igjen etter pandemien. Les mer på gjensidige.no/gjenåpne