Vær med i trekningen av nye sommerdekk fra Vianor

Her finner du informasjon om deltagelse, premien og konkurranseregler.

Default

Sørg for å være trygg på veien i sommer med en god bilforsikring og gode sommerdekk. Nå har du sjansen til å vinne Nokian Hakka sommerdekk fra Vianor spesielt designet for krevende nordiske somre.

Konkurranseperiode, deltagelse og vilkår

Konkurransen pågår fra og med 16.04.2021 til og med 25.04.2021. 

Du deltar i konkurransen ved å svare i kommentarfeltet på Facebook-posten vår.

Vinneren trekkes 26.04.2021. 

Konkurransebidraget ditt er med i konkurransen fra den dagen det sendes inn til vinner er kåret og konkurransen er avsluttet. 

Du må konkurrere i ditt egen navn og du må være fylt 18 år og bosatt i Norge ved konkurransens avslutning. 
Ansatte i Gjensidige og Vianor Norge kan ikke delta i konkurransen. 

Ved å delta i konkurransen godtar du og gir en erkjennelse av at konkurransen på ingen måte er sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Facebook. 

Premie

Vinneren av konkurransen vil motta nye Nokian Hakka sommerdekk sponset av Vianor Norge til bilen sin. Prisen kan ikke overstige 10 000 kroner. Premien inkluderer dekk, ikke felger. Vianor monterer kostnadsfritt dekkene du vinner på felgene til bilen din.

Du kan lese mer om premien på Vianor sin nettside.

Ansvar og håndtering av konkurransebidrag 

Gjensidige AS er ansvarlig for konkurransen.

Premien kan ikke løses inn mot kontanter, byttes inn mot andre produkter eller overlates til noen andre. Premien er personlig og eventuell gevinstskatt betales av vinneren. Normalt vil man kunne motta gevinster skattefritt så lenge premiens verdi er under 10 000 kroner. 

Slik velges en vinner

Du må ha svart riktig på spørsmålet som stilles i Facebook-posten. Vi trekker 1 vilkårlig vinner av alle riktige svar. 

Vinneren blir kontaktet i kommentarfeltet på Facebook-posten. Om ikke vinneren sender kontaktinformasjonen sin innen 7 dager etter å ha blitt kontaktet, eier Gjensidige AS retten til å utse en ny vinner i konkurransen. 

Gjennom å delta i konkurransen garanterer du at du oppfyller konkurransevilkårene. Gjensidige forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som ikke oppfyller konkurransevilkårene. 
 
Gjennom å akseptere konkurransevilkårene godkjenner du at de opplysninger du sender inn i forbindelse med bidrag behandles for å kunne administrere konkurransen. I forbindelse med publisering av vinnere kommer personopplysninger som navn og etternavn publiseres på gjensidige.no/vinnere. Gjensidige AS behøver for- og etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse til vinneren. 

Når konkurransen er avsluttet og Gjensidige AS ikke lenger behøver personopplysningene for å administrere konkurransen vil Gjensidige AS slette alt materiell som inneholder personopplysninger.