Joda, du trenger både bank og forsikring

Det er tusen ting å tenke på i starten av yrkeskarrieren. Bank og forsikring står kanskje ikke øverst på «to do»-listen. Derfor gjør vi det enkelt for deg.

Det viktigste først

Trenger du egen forsikring, eller er du fortsatt dekket av mor og fars? Så lenge du er student, kan det være litt tro og tvil om dette temaet.

Du dekkes av foreldrenes reiseforsikring til du fyller 20 år.

Foreldrenes innboforsikring gjelder for deg så lenge du bor hjemme eller har flyttet midlertidig, uansett hvor gammel du er. I begge tilfeller må du ha samme adresse i folkeregisteret som foreldrene dine.

Du må ha egne forsikringer

Når du skal jobbe, og bo for deg selv, trenger du dine egne forsikringer. Punktum. Det er spesielt vanlig at unge glemmer innboforsikring, eller velger for lav forsikringssum. Du kommer antagelig til å bli overrasket hvis du regner over hvor mye du allerede eier.

Eller har du tenkt ordentlig over hvor mye det vil koste å erstatte garderoben, sports- og annet hobbyutstyr, møbler, datamaskiner og andre eiendeler? Dessuten dekker innboforsikringen merutgifter til midlertidig bolig dersom leiligheten din blir skadet av brann eller vannlekkasjer.

137 000 YS-medlemmer har allerede forsikring i Gjensidige
Icon-tip

YS Knallstart

Vi i Gjensidige ønsker at du skal få en god start på voksenlivet. Derfor gir vi deg de bank- og forsikringsproduktene som er mest aktuelle i etableringsfasen til en svært god pris.

Så er du godt forberedt, enten du er hjemme, på reise, skal kjøpe bil eller din første bolig. Vi kaller det YS Knallstart.

Innboforsikring

Innboforsikringen i YS Knallstart inneholder en forsikringssum på 300 000 kroner. Den koster fra 44 kroner per måned, og da er ID-tyverisikring inkludert. Vi mener dette er markedets aller beste og rimeligste innboforsikring.

Reiseforsikringspakke

Her får du reise-, pc- og ulykkesforsikring som dekker deg og tingene dine når du er utenfor hjemmet, både i hverdagen og når du er på lengre reiser. Forsikringen koster fra 142 kroner i måneden.

Bilforsikring

Planlegger du å kjøpe bil? Du får opptil 32 % rabatt på Gjensidiges bilforsikringer, og dermed trenger det ikke bli så dyrt å skaffe seg bil.

Førstehjemslån

Drømmer du om egen bolig? Med vårt førstehjemslån er det mye å spare når du skal låne til din første bolig. I Gjensidige Bank får du nominell rente på 3,40 % (se priseksempel).

– Bra for våre medlemmer

– Vi er veldig glade for at Gjensidige løfter frem de forsikrings- og bankproduktene som er mest aktuelle for våre unge medlemmer, sier rådgiver Goran Scekic i YS.

– Forsikring er ikke alltid lett å forstå. Med YS Knallstart får våre unge medlemmer enkel tilgang til gode produkter til de gunstige prisene vi har forhandlet frem.

Priseksempel

Førstehjemslån innenfor 85 % av verdigrunnlaget:

Effektiv rente på 3,50 %, lånebeløp på 2 000 000 kroner og 25 års løpetid. Totalt: 2 986 663 kroner.

Gjelder for YS-kunder i banken med lån i Gjensidige Bank/Gjensidige Bank Boligkreditt. Prisen er per 26.03.2014 for nye lån og kan bli endret.

Det kommer en dag i morgen

Du har forhåpentlig mange spennende år i arbeidslivet foran deg. Men dagen kommer da du ser tilbake arbeidslivet og fram mot et liv som pensjonist. I Gjensidige ser vi at stadig yngre mennesker tenker på å spare til pensjonsalderen.

Samtidig får mange unge ikke det arbeidslivet de ønsket seg. Det er for eksempel et faktum at mange blir uføre og dermed risikerer å få økonomiske problemer som følge av lav opptjening i folketrygden.

Gjensidige kan hjelpe deg med å finne løsningene som passer for deg, akkurat der du befinner deg i livet. Vi gir råd innenfor et bredt spekter; bank og sparing, pensjon, investering og forsikring.

Ring oss på 03100, eller avtal et uforpliktende møte på et av våre mange lokalkontorer.