Nå er Gjensidiges bilforsikring enda bedre

Visste du at Gjensidige forsikrer flest biler i Norge? Det er en tillitserklæring som forplikter. Vi er opptatt av at bilforsikringen vi tilbyr er blant de aller beste i markedet. Nå har vi forbedret den på flere områder.

Default

Vi ønsker trygge kunder

Mange er avhengig av bil i hverdagen. Gjensidige vil at våre kunder skal få rask og god hjelp hvis noe uforutsett skjer. Derfor har vi nylig gjort flere forbedringer i bilforsikringen. Nyhetene berører kasko­forsikringene Bil Kasko og Bil Pluss.

Nøkkel­forsikring

Vet du at den lille klumpen du låser bilen med har en verdi på flere tusen kroner? Å kjøpe ny bil­nøkkel kan være kostbart, særlig til nyere biler.

Nå er nøkkel­forsikring inkludert i både Bil Kasko og Bil Pluss. Vi erstatter mistet, stjålet eller brukket nøkkel, én skade per år, begrenset til 7 500 kroner. I tillegg slipper du bonustap hvis du bruker nøkkel­forsikringen.

Med vår beste forsikring, Bil Pluss, slipper du egenandel. Med Bil Kasko er egenandelen 500 kroner.

Ingen egenandel ved påkjørsel av dyr

Å kjøre på en elg eller et annet dyr er dramatisk, og det kan ende med store skader, også materielle. Skulle du være uheldig, er det godt å vite at du slipper egenandelen i bil­forsikringen. Du får heller ikke bonustap.

Kontant­erstatning i stedet for leiebil

Har du Gjensidiges kasko­forsikring? Nå er leiebil­dekningen i forsikringen blitt mer fleksibel. Du kan velge mellom leiebil eller en utbetaling på 150 kroner dagen når bilen må på verksted som følge av en skade forsikringen dekker.

Vi gir garanti på reparasjonen

Hvilken forsikring som er best for din bil, avhenger blant annet av modell og alder.

Begge våre kasko­forsikringer inneholder blant annet veihjelp og Gjensidiges reparasjons­garanti. Den gir 8 års garanti på arbeid og deler når du benytter et verksted anbefalt av oss. Garantien følger bilen ved kjøp og salg så lenge den er forsikret i Gjensidige.