Hopp til innhold

Lettlånt gjør lån av bil enklere og tryggere

Med Lettlånt –  dagsforsikringen som dekker små og store skader på bilen – blir det lettere å spørre venner og familie om å låne bilen deres. Og lettere å si ja! Du kjøper forsikringen enkelt i Lettlånt-appen.

Forsikringen er i boks på få minutter og du betaler enkelt med Vipps!

Det er fint å få låne bil av familien eller en venn når behovet melder seg, men har du tenkt på hva som skjer dersom du er så uheldig å skade bilen deres? Hva om det er du som låner bort bilen din og den returneres med en bulk?

Selv om bilen er forsikret, kan det bli dyrt for eier og ubehagelig å ta praten om hvem som skal stå igjen med egenandelen og utgifter for bonustap.

Dagsforsikring når du trenger det

I appen vår kan du enkelt kjøpe en korttidsforsikring for 99 kroner dagen som dekker hele regningen fra verkstedet eller kompenserer for egenandel og bonustap for bilen i utlånsperioden dersom du får en skade. Da slipper du bekymringer og ubehag når du låner bort eller låner bil av venner eller familie.

Eksempel med og uten Lettlånt:

Liam låner Carolines bil og bulker den i et parkeringshus.

  • Med Lettlånt: Skaden på bilen koster under 25 000 og ingen personer var involvert, så skaden dekkes av Lettlånt og Caroline trenger ikke bruke bilforsikringen sin. Hverken Liam eller Caroline betaler noe i egenandel.
  • Uten Lettlånt: Caroline må bruke bilforsikringen sin og får 6000 i egenandel, samt bonustap. Egenandel og bonustap vil variere.

Dette dekker Lettlånt

  • Dersom skadene koster inntil 25 000 kroner og ikke involverer en motpart, betaler vi hele regningen fra verkstedet uten egenandel. Bileieren slipper dermed å bruke bilens forsikring.

  • Dersom skadene koster over 25 000 kroner eller involverer en motpart, brukes bileierens bilforsikring. Vi dekker inntil 10 000 kroner som kompensasjon for bonustap og egenandel.

Bilen må minst være dekket med kaskoforsikring.

Spørsmål og svar om Lettlånt