Hopp til innhold

Bilforsikring for bedrifter

Vi har bilforsikringen som passer – uansett hva bilene brukes til og hvor mange dere skal forsikre.

Bil--forsikringene våre

Bil­forsikringene våre

Se hva forsikringene dekker, og velg den som passer deg og bedriften best.

Pluss

Vår aller beste bilforsikring, tilpasset nyere biler

Kasko

En god forsikring som passer for de fleste biler

Delkasko

Et rimelig alternativ for eldre biler med litt lavere verdi

Ansvar

Den enkleste bilforsikringen vår

Bil­forsikringene våre

Se hva forsikringene dekker, og velg den som passer deg og bedriften best.

Pluss

Vår aller beste bilforsikring, tilpasset nyere biler

Ansvar

Ubegrenset beløp for skader du har påført personer, og inntil 100 millioner for skader du har påført andres kjøretøy, eiendom eller eiendeler.

Rettshjelp og mekling

Hvis du blir part i en tvist, dekker vi utgifter til retts­hjelp med opptil 100 000 kroner. Egenandelen er 4 000 kroner, pluss 20 % av omkostningene. Velger du å løse saken gjennom mekling, betaler du ingen egenandel.

Ulykke

Hvis føreren eller passasjerer blir skadet i en ulykke, utbetales opptil 200 000 kroner ved medisinsk invaliditet og inntil 100 000 kroner ved dødsfall. Beløpene er per person.

Begrenset identifikasjon

Hvis andre førere forårsaker en skade med bilen ved uaktsomt bruk eller ved brudd på sikkerhetsforskrifter, vil vi dekke skaden og håndtere saken videre med den som forårsaket den. 

Veihjelp

Du får dekket veihjelp hvis bilen blir utsatt for skade, tyveri eller tekniske problemer - selv på bedriftens adresse. Veihjelp kan blant annet bestå av berging, tauing, hotell­opphold og hjem­transport. Det gjelder også hvis fører eller passasjerer blir skadet. Egena­ndelen er 750 kroner.

Ekstrautstyr og personlige eiendeler

Du får dekket skader på ekstra­utstyr som foliering, takboks, ekstralys eller innredning i lasterommet med opptil 10 000 kroner. Personlige eiendeler dekkes med 5 000 kroner. Skaden må være av en type som er dekket av forsikringen du har valgt, for eksempel brannskade.

Velger du Kasko- eller Pluss-dekning får du dekket skade på ekstrautstyr med opptil 50 000 kroner og personlige eiendeler med opptil 10 000 kroner.

Glasskade

Dekker skader på frontrute, glasstak og vinduer på bilen, for eksempel ved steinsprut. Det er ingen egenandel er  hvis glasset kan repareres og 3 000 kr hvis det må skiftes ut.

Brann og tyveri

Du får dekket skader ved brann, inkludert lynnedslag og eksplosjon. Tyveri av bilen, og skader på bilen ved forsøk på tyveri er også dekket. Egenandelen er 8 000 kr.

Kollisjon, utforkjøring og velt

Skader på bilen som du selv er skyld i. For eksempel kollisjon, utforkjøring, velt eller hvis det fylles feil drivstoff på kjøretøyet.

Nøkkelforsikring

Skader på bilen ved kollisjon og utforkjøring, som du selv er skyld i. Skader som skyldes feilfylling av drivstoff. Mistet eller skadet nøkkel: Vi dekker ny nøkkel med inntil 15 000 kr med Pluss og 7 500 kr med Kasko. Egenandelen er 1 500 kr.

Leiebil (valgfri)

Du får dekket leiebil i samme størrelse som bilen du forsikrer, opptil klasse P (tilsvarende Skoda Octavia stasjonsvogn). Har du forsikret en varebil, får du det hvis leiebilfirmaet har det tilgjengelig. Leiebilen kan leveres på skadestedet.

Med Kasko-dekning får du dekket leiebil opptil 30 dager hvis du velger et av avtaleverkstedene våre, eller i 10 dager hvis du velger et annet verksted.

Med Pluss-dekning får du dekket leiebil i hele reparasjonstiden ved valg av et avtaleverksted, eller i 30 dager hvis du velger et annet verksted.

Avbrudd (valgfri)

Hvis du får en skade på bilen som er dekket av forsikringen, kan du få en økonomisk støtte per dag, inntil 40 dager. Standardbeløpet er 500 kr, men den kan økes om ønskelig.

Utbetalingen kan blant annet brukes til å leie et alternativt transportmiddel under perioden bilen er på reperasjon. 

Skade på maskin og elektronikk

Dekker plutselige og uforutsette skader som gjør at du ikke får kjørt bilen, for eksempel skader på motor og girkasse. For elbiler og hybridbiler dekker vi også slike skader på høyspentbatteriet og ladeenheten i bilen. Egenandelen er forutsigbar, og vanligvis lavere enn hos andre forsikringsselskaper. Gjelder hvis bilen er under 10 år og ikke har kjørt mer enn 200 000 km.

For alle behov

Skal du forsikre flere enn 20 biler? Ring oss på 915 03 100 og få et pristilbud.

Vi forsikrer bilene deres uansett om dere leier eller eier, har elbil, hybridbil, dieselbil eller bensinbil. 

Mange trenger også ...

Usikker på hva bedriften trenger av forsikringer?

I veilederen vår kan du se hva som er vanlig for bedrifter som likner din. Ønsker du å snakke med noen, er de erfarne rådgiverne våre klare til å hjelpe deg.

Prøv veilederen og se hva som er vanlig for bedrifter i din bransje

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene som gjelder.

Fullstendige vilkår er tilpasset virksomheten deres og baserer seg på informasjon dere oppgir i forkant av kjøpet.

  • Er du ikke forsikret hos oss, kan du be om et tilbud og få tilsendt de fullstendige vilkårene før du gjennomfører kjøpet.
  • Har dere forsikringen hos oss, kan du logge inn og finne de fullstendige vilkårene under forsikringene deres.

Alminnelige vilkår

Alminnelige vilkår er standardisert informasjon om hva forsikringene dekker og ikke dekker. Hensikten er å hjelpe deg med å sammenligne vilkår for ulike produkter. 

Se alminnelige vilkår for bedriftsforsikringene våre.