Hopp til innhold

Om Gjensidige

Gjensidige er et norsk skadeforsikringsselskap som tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing.

Dette er oss

I over 200 år har vi sikret liv, helse og verdier for kundene våre. Vi tilbyr de fleste forsikringer folk trenger for å være trygge når de er hjemme, på jobb, i bilen, på reise og andre steder. Vi forsikrer i tillegg nesten alle slags bedrifter, og skreddersyr løsninger for deres behov.

Vårt bærekraftsarbeid

Gjensidige har sine røtter på landet, og landbruket har alltid vært en sentral del av vår portefølje. Vår tilnærming til bærekraft for forsikring kan derfor sammenliknes med hvordan man driver et gårdsbruk: En skal overlevere gården i bedre stand enn da den ble tatt over, til neste generasjon.

Jobb hos oss

Vi engasjerer oss i fellesskapet, kundene våre og i løsninger som gagner kloden. Vi er en sammensatt og nytenkende gjeng, og er alltid på jakt etter flere talenter som ønsker å gjøre en forskjell.

Stolt sponsor

Gjensidige er stolt idrettssponsor, og gjennom samarbeidsavtalene våre ønsker vi å løfte frem gleden og de mange positive sidene ved å drive med idrett.

Investor

Investorinformasjon, rapporter og presentasjoner finner du på gjensidige.com.