Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Landbruks­forsikring og pensjon

Historien vår startet med landbruket. Siden har vi jobbet tett med næringen for å hjelpe deg med å sikre deg, dine og alt som er ditt.

Det lønner seg å drive trygt

Se hvilke grep du bør ta for å sikre gården din og unngå ulykker. Jo tryggere gården din er – jo bedre pris vil du få av oss.

Kundefordeler

Få kjenner forsikrings- og pensjonsbehovet i norsk landbruk like godt som oss. Se hvilke fordeler du har som landbrukskunde i Gjensidige.

Aktuelt

Søk om midler i Bærekraftfondet

I samarbeid med Norges Bondelag deler vi ut tilskudd til forebyggende tiltak. Søk om støtte til grep på egen gård, eller til løsninger som kommer flere i landbruket til gode.

Alt vi kan om brann

Landbruket er en brannutsatt næring. Hvert år skjer det fortsatt tragiske branner – flere av dem legger livsverk til aske. Det vil vi gjøre noe med.