Personvern og sikkerhet

Vi gjør vårt ytterste for å ivareta din sikkerhet på våre nettsider, i nettbanken og i vår kommunikasjon med deg via e-post. Likevel er det viktig at du viser sunn skepsis på internett, da svindlere kan misbruke dine personopplysninger. 

Gjensidige Bank har egne personvernsregler og eget personvernombud. Les mer

Relatert innhold

Gjensidige Bank har egne personvernsregler og eget personvernombud. Les mer

Oversikt

Slik behandler vi personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel fødselsnummer, adresse, telefonnummer og lignende.

Les mer

Personvern på gjensidige.no

Gjensidige.no er SSL-kryptert for din sikkerhet og informasjonskapsler blir ikke lagret med IP-adresser.

Les mer

Våre offisielle kanaler på nett

Du finner oss på gjensidige.no og i flere sosiale medier. Vi har flere apper og sender e-poster, nyhetsbrev og mer.

Se oversikt

Hvordan unngå ID-tyveri

Hvis noen får tak i dine personlige opplysninger kan du blant annet risikere at kredittkort bestilles i ditt navn og blir sendt til feil mottaker.

Les mer

Råd om datasikkerhet

Enkel tiltak som jevnlig oppdatering av programvare og utlogging fra nettbanken kan sikre PC-en mot angrep fra virus og trojanere.

Les mer

På tide å bytte passord?

Media omtaler for tiden en sikkerhetsfeil ved teknologien «OpenSSL». Gjensidiges nettsider er ikke berørt av denne sikkerhetsfeilen.

Det er imidlertid et godt råd å ikke ha samme passord på våre sider som på andre tjenester på nett. (BankID eller kodebrikke gir ekstra sikkerhet, med engangs­koder i tillegg til passord. Passord alene vil ikke kunne gi uvedkommende tilgang til nettbanken.)