Hopp til innhold

Mange fordeler for deg som er kunde

Hos oss får du både i pose og sekk. Ikke nok med at skikkelig gode rabatter gjør at du sparer penger – med kundeutbytte får du også litt ekstra å rutte med. Dessuten er det mange nyttige tjenester inkludert i forsikringene våre.

Flere fordeler ved å samle alt på ett sted

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Medlemsfordeler

Vi har gode samarbeidsavtaler med et stort antall bransjeforeninger, forbund og organisasjoner. Avtalene sikrer deg som medlem og kunde i Gjensidige gode rabatter på forsikring.

Nyttige tjenester inkludert i forsikringene

Når du kjøper forsikring hos oss, kan du få tilgang på tjenester som kan gi deg hjelp og støtte slik at hverdagen din blir litt enklere. 

Ansatt Pluss

Ansatt Pluss gir deg som er ansatt i en bedrift tilknyttet oss, gode betingelser på privat forsikring, pensjon og fondssparing.

Vi hjelper deg gjerne

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Gjensidige-appen

Få full oversikt over forsikringene, pensjonen og fondssparingen din. Les mer og last ned Gjensidige-appen.

Kundeservice

Vi hjelper deg gjerne, enten det gjelder forsikring, pensjon eller fondssparing. Du finner svar på spørsmål om blant annet fullmakt, fremtidsfullmakt og kundeutbytte.

Fornøyde kunder

Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.