Hopp til innhold

Norges Fiskarlag

Vi samarbeider med Norges Fiskarlag for å sikre deg som medlem gode rabatter på forsikringer hos oss.

Samlerabatt

Du får ikke rabatt på personforsikringer, men de er med i tellingen av antall forsikringer som gir deg samlerabatt. 

Samlerabatt

Som medlem i Norges Fiskarlag får du 11 % rabatt fra første forsikring og 18 % samlerabatt ved minst tre forsikringer.

Båtforsikring

En god båtforsikring skal gi ekstra trygghet for båten din — og for deg. Derfor er både person- og båtredning alltid inkludert hos oss. Båt Kasko dekker blant annet skader etter plutselige hendelser som grunnstøting og kantring, og skader som oppstår under sjøsetting.

Innboforsikring

Dekker de private gjenstandene dine - alt fra sykkel til PC - ved for eksempel tyveri og brann. Innbo Pluss er vår beste innboforsikring og inkluderer dekning for knust mobilskjerm, og tjenesten Online Trygghet, som hjelper deg med å overvåke og beskytte personopplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nettet.

Reiseforsikring

Med reiseforsikring hos oss er du og tingene du har med deg forsikret hver dag, hele året. Reise Pluss er en av markedets beste reiseforsikringer og gjelder på alle små og store turer, både i inn- og utland.

Bilforsikring

Bilforsikringene våre bygger på hverandre og passer like godt uansett hvilken bil du eier. Bil Kasko er Norges mest kjøpte bilforsikring og inkluderer veihjelp, 8 års garanti på reparasjoner og en av markedets beste ordninger for leiebil.

Ikke medlem i Norges Fiskarlag?

Ta del i et felleskap og vær med på å utforme rammebetingelsene for fiskerinæringen. Du kan gjennom organisasjonsarbeid enklere påvirke din egen hverdag som fisker.

Norges Fiskarlag tilbyr en rekke medlemsfordeler i tillegg til avtalen med Gjensidige.

Kontaktperson for Norges Fiskarlag sine medlemmer:

Thore Røstvig
Kunderådgiver
Mobil: (+47) 948 10 228
E-post: Thore.Rostvig@gjensidige.no