Hopp til innhold
To barn sitter i sofaen og holder i hver sin mobiltelefon

Innboforsikring

Innboforsikringen dekker tingene dine ved blant annet tyveri, brann eller vannskader.

Er du mellom 18 og 34 kan du kjøpe Innbo Ung til bare 145 kroner i måneden.

Vår beste innboforsikring dekker blant annet

Uhellskader

Tyveri, skade og veihjelp for sykkel

Bekjempelse av skadeinsekter

Hva dekker innboforsikringene?

Innbo Pluss

Den beste og mest kjøpte innboforsikringen vår.

Innbo

En god innboforsikring.

Hva dekker innboforsikringene?

Ofte stilte spørsmål

Standard egenandel er 3 000 kroner for Innbo Pluss og 4 000 kroner for Innbo. Egenandel for knust mobilskjerm er kun 1 000 kroner.

Innboforsikringen gjelder for

  • Forsikringstaker 
  • Ektefelle eller samboer og andre medlemmer av den faste husstand med felles adresse i Folkeregisteret
  • Barn som bor hjemme eller som bor borte på grunn av utdanning/førstegangstjeneste og ikke har meldt adresseendring til Folkeregisteret
  • Barn som er en del av den faste husstanden, men er folkeregistrert på annen adresse pga. delt foreldreansvar

Dersom barnet har byttet folkeregistrert adresse må de ha egen innboforsikring. Innbo Ung er en god forsikring for unge under 34 år til en ekstra god pris.

Om du har et bokollektiv eller leietakere boende hos deg må de ha egen innboforsikring.

Husforsikringen dekker skader på selve bygningen. Det inkluderer også tak, vegger og gulv. Innboforsikringen dekker derimot skader på tingene dine i boligen. Det er typisk det du tar med deg når du flytter, for eksempel møbler, sportsutstyr og klær.

  • Skader oppstått før du kjøpte forsikringen
  • Ting som er mistet, tapt eller når skadeårsaken er ukjent
  • Skade forårsaket av kjæledyr
  • Riper, hakk, merker og annen bruksslitasje
  • Skader på det som er en del av bygningen, for eksempel vegger, gulv, rør, fliser og kjøkkenbenk. Dette omfattes av bygningsforsikringen 

Husk å sjekke forsikringsdokumentet ditt for å få den fulle oversikten

Ja, gjenstander og flyttelass på lager dekkes inntil 30 000 kroner ved tyveri. Om du har verdier over dette anbefaler vi at du tegner en egen forsikring for dette. Ring oss på 915 03 100, så hjelper vi deg.

Nei, ikke av innboforsikringen. De fleste varmpumper er integrert/fastmontert i bygningen og omfattes derfor av husforsikringen for deg som bor i hus eller sameiet/borettslagets felles bygningsforsikring for deg som bor i leilighet. Typiske skader som vanligvis dekkes på varmepumper er kortslutning, brann, lynnedslag og overspenning. 

Produktfeil og slitasjeskader på varmpumpen dekkes ikke. Det kan være lurt å kontakte leverandøren av varmepumpen for å reklamere. Merk at for varmpumper av type væske/vann er ikke energibrønnen omfattet av forsikringen. 

Innboforsikringen dekker selve elsparkesykkelen om den for eksempel blir skadet eller stjålet, men husk at du må kjøpe lovpålagt ansvarsforsikring for elsparkesykkelen.

Ja, det er den – og vi dekker tyveri fra privat uteareal med inntil 100 000 kroner.

Innboforsikringen dekker dronen, men den dekker ikke drone under bruk. Den lovpålagte ansvarsforsikringen for droner må du kjøpe separat. 

Les mer om ansvarsforsikring for droner

Ja, nøkkelboks tilfredsstiller krav om låsing. Du kan dermed trygt bruke nøkkelboks uten å bekymre deg for redusert erstatning.

Ja, skade på både elektrisk og ikke-elektrisk rullestol er dekket av innboforsikringen.

Ja, men forsikringene har ulik dekning. Innbo dekker tyveri og skader. Innbo Pluss dekker uhellskader i tillegg. Ønsker du også å få erstatning for briller eller høreapparat som du har mistet, må du kjøpe verdigjenstandsforsikring.

Alminnelige vilkår og produktark

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon på siden du ikke finner eller synes er uklar? Gi en rask tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for husforsikring enda bedre. Det tar kun et par minutter.

Trenger du en annen type innboforsikring eller å forsikre andre verdier?