Hopp til innhold
Far sitter mellom to barn i sofaen. De ser på mobiltelefoner og en laptop.

Innboforsikring

Innboforsikringen dekker tingene dine ved blant annet tyveri, brann eller vannskader.

Er du mellom 18 og 34 kan du kjøpe Innbo Ung til bare 135 kroner i måneden.

Vår beste innboforsikring dekker blant annet

Uhellskader

Tyveri, skade og veihjelp for sykkel

Bekjempelse av skadeinsekter

Hva dekker innboforsikringene?

Innbo Pluss

Den beste og mest kjøpte innboforsikringen vår.

Innbo

En god innboforsikring.

Hva dekker innboforsikringene?

Ofte stilte spørsmål om innboforsikringen

Standard egenandel er 3 000 kroner for Innbo Pluss og 4 000 kroner for Innbo. Egenandel for knust mobilskjerm er kun 1 000 kroner.

Husforsikringen dekker skader på selve bygningen. Det inkluderer også tak, vegger og gulv. Innboforsikringen dekker derimot skader på tingene dine i boligen. Det er typisk det du tar med deg når du flytter, for eksempel møbler, sporsutstyr og klær.

Innboforsikringen dekker selve elsparkesykkelen om den for eksempel blir skadet eller stjålet, men husk at du må kjøpe lovpålagt ansvarsforsikring for elsparkesykkelen.

Ja, gjenstander og flyttelass på lager dekkes inntil 30 000 kroner ved tyveri. Om du har verdier over dette anbefaler vi at du tegner en egen forsikring for dette. Ring oss på 915 03 100, så hjelper vi deg.

Ja, det er den – og vi dekker tyveri fra privat uteareal med inntil 100 000 kroner.

Innboforsikringen dekker dronen, men den dekker ikke drone under bruk. Den lovpålagte ansvarsforsikringen for droner må du kjøpe separat. 

Les mer om ansvarsforsikring for droner

Ja, nøkkelboks tilfredsstiller krav om låsing. Du kan dermed trygt bruke nøkkelboks uten å bekymre deg for redusert erstatning.

Ja, skade på både elektrisk og ikke-elektrisk rullestol er dekket.

Ja, men forsikringene har ulik dekning. Innbo dekker tyveri og skader. Innbo Pluss dekker uhellskader i tillegg. Ønsker du også å få erstatning for briller eller høreapparat som du har mistet, må du kjøpe verdigjenstandsforsikring.

Alminnelige vilkår og produktark

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Sjekk pris og kjøp innboforsikring

Forsikre innbo og verdier