Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Utleie av bobil og campingvogn

Etterspørselen på utleie av bobil og campingvogn har økt de siste årene. Når du leier bort skaper du gode feriemuligheter langs veien for flere, og du bidrar til at færre trenger å kjøpe sin egen bobil eller campingvogn. En slik delingskultur er i tillegg bra for miljøet.

Sjekkliste for et tryggere leieforhold

Har du husket å legge til utleie på forsikringen din?

Skal du leie bort campingvognen eller bobilen din? Da må du legge til dekning for utleie på forsikringen. Ring oss på tlf: 915 03 100, så hjelper vi deg gjerne.

Sjekkliste for et tryggere leieforhold

Det kan være lurt å huske på at den som leier ikke nødvendigvis har like god erfaring som det du har. Det kan ta lang tid å bli kjent med bobilen eller campingvognen din, og derfor har vi laget et hjelpemiddel som kan tas i bruk ved overlevering til leietaker. Hjelpemiddelet er en sjekkliste dere kan gjennomgå sammen, slik at dere sikrer et tryggere leieforhold.

Gled deg til campingsesongen

Skal du ut på veien med bobil eller campingvogn i sommer? Sjekk tipsene som sikrer en trygg og minneverdig tur.