Hopp til innhold
Et naturbilde med skog og fjell på en overskyet dag.

Campingvogn­forsikring

Med campingvognforsikring hos oss får du en forsikring tilpasset behovet ditt, uansett om du reiser rundt eller camper på fast sted. Vår beste campingvognforsikring dekker blant annet fuktskader og inkluderer feriegaranti.

Hva dekker Campingvogn--forsikringene?

Hva dekker Campingvogn­forsikringene?

Pluss

Vår mest komplette campingvognforsikring. Kan kjøpes frem til året campingvognen er 10 år.

Kasko

En god campingvognforsikring for de fleste.

Delkasko

Et rimeligere alternativ. Dekker enkelte skader på campingvognen din.

Hva dekker Campingvogn­forsikringene?

Pluss

Vår mest komplette campingvognforsikring. Kan kjøpes frem til året campingvognen er 10 år.

Brann, tyveri og glasskader

Skader ved brann, inkludert lynnedslag og eksplosjon. Tyveri av campingvognen, og skader på campingvognen ved forsøk på tyveri. Egenandelen er 6 000 kr. Glasskader, for eksempel på frontrute, vinduer og tak i glass eller pleksiglass, for eksempel ved steinsprut. Egenandelen er 0 kr hvis glasset kan repareres og 3 000 kr hvis det må skiftes ut.

Veihjelp

Veihjelp hvis campingvogna har blitt utsatt for skade, tyveri eller tekniske problemer. Du får veihjelp både på tur i Norge, i andre land i Europa – og når du er hjemme hos deg selv. Egenandelen for veihjelp er 750 kr.

Fastmontert ekstrautstyr

Skader på ekstrautstyr du har montert på campingvognen din, for eksempel sykkelstativ. Skaden må være av en type som er dekket av forsikringen du har valgt, for eksempel brannskade. Med Pluss får du dekket inntil 50 000 kr, og med Delkasko eller Kasko får du dekket inntil 10 000 kr. Hvis du ønsker å øke denne summen mot et tillegg i prisen kan du ta kontakt med oss på telefon.

Personlige eiendeler

Tyveri av, eller skade på, personlige eiendeler du har i campingvognen, for eksempel fiskeutstyr, møbler og grill. Skaden må være av en type som er dekket av forsikringen du har valgt, for eksempel brannskade. Med Pluss får du dekket inntil 50 000 kr, og med Delkasko eller Kasko får du dekket inntil 10 000 kr. Hvis du ønsker å øke denne summen mot et tillegg i prisen kan du ta kontakt med oss på telefon.

Fortelt eller tilbygg

Skader på fortelt eller tilbygg, for eksempel platting og terrasse. Skaden må være av en type som er dekket av forsikringen du har valgt, for eksempel brannskade. Du velger selv hvor mye du vil forsikre forteltet eller tilbygget for.

Skadedyr

Dekker skader påført av mus og andre skadedyr – også ved vinterlagring.

Naturskader

Skader som følge av naturskader som flom, storm eller skred. For eksempel, hvis et tre faller på grunn av kraftig vind og velter over campingvognen.

Standard egenandel er 8 000 kroner. Ved flomskader er egenandelen 20 000 kroner.

Kollisjon og utforkjøring

Skader på campingvognen din ved kollisjon og utforkjøring, som du selv er skyld i.

Fuktskader

Skader ved fukt i vegger, tak eller gulv inntil campingvognen er 15 år gammel. Du må ha gjennomført en årlig fuktsjekk.

Feriegaranti

Hvis du må avlyse en planlagt tur med campingvognen på grunn av en skade som dekkes av forsikringen, dekker vi utgifter til alternativ overnatting. Den planlagte ferien må være på minst 1 uke.

Du får dekket inntil 1 500 kroner per dag i 14 dager, til for eksempel leie av campingvogn eller hotellovernatting.

Skal du leie bort campingvognen din?

Når du leier bort campingvognen din skaper du gode feriemuligheter for andre. Det kan derimot ta tid for leietaker å bli kjent med campingvognen. Vi har derfor laget et hjelpemiddel som kan tas i bruk ved overlevering til leietaker. Les mer om utleie og last ned hjelpemiddelet.

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Forsikre kjøretøy