Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Et naturbilde med skog og fjell på en overskyet dag.

Campingvogn­forsikring

Med campingvognforsikring hos oss får du en forsikring tilpasset behovet ditt, uansett om du reiser rundt eller camper på fast sted. Vår beste campingvognforsikring dekker blant annet fuktskader og inkluderer feriegaranti.

Hva dekker Campingvogn­forsikringene?

Pluss

Vår mest komplette campingvognforsikring. Kan kjøpes frem til året campingvognen er 10 år.

Kasko

En god campingvognforsikring for de fleste.

Delkasko

Et rimeligere alternativ. Dekker enkelte skader på campingvognen din.

Hva dekker Campingvogn­forsikringene?

Pluss

Vår mest komplette campingvognforsikring. Kan kjøpes frem til året campingvognen er 10 år.

Skal du leie bort campingvognen din?

Når du leier bort campingvognen din skaper du gode feriemuligheter for andre. Det kan derimot ta tid for leietaker å bli kjent med campingvognen. Vi har derfor laget et hjelpemiddel som kan tas i bruk ved overlevering til leietaker. Les mer om utleie og last ned hjelpemiddelet.

Fordeler og rabatter

Alminnelige vilkår og produktark

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.