Hopp til innhold
Et naturbilde med skog og fjell på en overskyet dag.

Campingvogn­forsikring

Med campingvognforsikring hos oss får du en forsikring tilpasset behovet ditt, uansett om du reiser rundt eller camper på fast sted. Vår beste campingvognforsikring dekker blant annet fuktskader og inkluderer feriegaranti.

Hva dekker Campingvogn--forsikringene?

Hva dekker Campingvogn­forsikringene?

Pluss

Vår mest komplette campingvognforsikring. Kan kjøpes frem til året campingvognen er 10 år.

Kasko

En god campingvognforsikring for de fleste.

Delkasko

Et rimeligere alternativ. Dekker enkelte skader på campingvognen din.

Hva dekker Campingvogn­forsikringene?

Skal du leie bort campingvognen din?

Når du leier bort campingvognen din skaper du gode feriemuligheter for andre. Det kan derimot ta tid for leietaker å bli kjent med campingvognen. Vi har derfor laget et hjelpemiddel som kan tas i bruk ved overlevering til leietaker. Les mer om utleie og last ned hjelpemiddelet.

Alminnelige vilkår og produktark

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I fjor fikk kundene våre utbetalt 11,3 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2022. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Forsikre kjøretøy