Hopp til innhold

God på innskuddspensjon

Med innskuddspensjon i Gjensidige har du en leverandør med konkurransedyktig avkastning, bransjens beste omdømme og de mest tilfredse kundene. Vi er i toppsjiktet i mange av bransjens rangeringer.

På topp i Gablers analyse av innskuddspensjon

To ganger i året rangerer Gabler leverandørene av innskuddspensjon i en analyse. De gjør vurderingen etter disse tre kriteriene

  • status i dag
  • hva leverandørene har prestert tidligere
  • forutsetningene for å levere gode resultater i fremtiden

I en årrekke har vi ligget helt i teten. Pensjonsprofilen Gjensidige Kombinert Balansert ligger på topp i analysen. Profilen scorer høyt på både historisk avkastning og historisk volatilitet.

Vi topper også rangeringen av profiler med høy risiko med "Gjensidige Aktiv Offensiv" på førsteplass, og "Gjensidige Kombinert Offensiv" på tredjeplass.

For profiler med lav risiko ligger "Gjensidige Kombinert Trygg" på andreplass og "Gjensidige Aktiv Trygg» på tredjeplass.

I et pensjonsperspektiv kan et par prosent forskjell i avkastning bety dobbelt så mye i pensjon

I et pensjonsperspektiv kan et par prosent forskjell i avkastning bety dobbelt så mye i pensjon.

Best på innskuddspensjon

Gjensidige har det klart beste omdømmet blant selskapene i finansnæringen, ifølge Ipsos' profilundersøkelse.

Gjensidige har det klart beste omdømmet blant selskapene i finansnæringen, ifølge Ipsos' profilundersøkelse. Gjensidiges plassering har vært stigende, og vi har hele tiden oppnådd høyere plassering enn konkurrentene våre. Vi topper listen for finansbransjen både når det gjelder omdømme generelt, for samfunnsansvar og moral, og for miljøbevissthet.

Få råd og hjelp om pensjon

Vi hjelper deg med gode pensjons­ordninger for deg og dine ansatte.