Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

To små barn leker sammen i en sofa.

Barne­forsikring – Norges mest kjøpte

Barneforsikring utfyller det offentlige tilbudet og gir økonomisk støtte hvis barnet blir alvorlig sykt, utsatt for en ulykke, eller blir ufør.

Fordeler med barneforsikringen:

Økonomisk trygghet for barnet ditt hvis noe uforutsett skulle skje

Markedets høyeste utbetaling av uførepensjon

Fri bruk av online lege for hele familien

Barneforsikring

209 kr

/mnd

Tjenester som er inkludert i forsikringen

Hvor mye får barnet utbetalt hvis hen blir ufør?

Som ung, enslig og 100 % ufør vil barnet få cirka 345 000 kroner i året fra det offentlige.

Med uførepensjonen som følger med barneforsikringen, vil barnet ditt i tillegg få utbetalt 1 G (ca. 118 000 kr) i året fra Gjensidige i inntil 10 år.

Med en ekstra uførepensjon på 0,4 G vil barnet ditt få utbetalt til sammen 1,4 G (ca. 166 000 kr) i året fra Gjensidige i inntil 10 år. Etter de første 10 årene vil hen få utbetalt 0,4 G (ca. 47 000 kr) i året frem til fylte 67 år.

Med markedets høyeste ekstra uførepensjon på 0,8 G vil barnet ditt få utbetalt til sammen 1,8 G (ca. 213 000 kr) i året fra Gjensidige i inntil 10 år. Etter de første 10 årene vil hen få utbetalt 0,8 G (ca. 95 000 kr) i året frem til fylte 67 år.

Ekstra uførepensjon

Den vanlige barneforsikringen vår inneholder en uførepensjon på 1 G. Hvis du ønsker å sikre at barnet ditt får en høyere inntekt hvis hen ikke kan jobbe som voksen, kan du velge å legge til en ekstra uførepensjon når du kjøper barneforsikringen.

Ekstra uførepensjonTillegg i pris
0,4G+99 kr/mnd
0,8G+198 kr/mnd

 

Sjekk pris og kjøp barneforsikring

Behandlingsforsikring

112 kr

/mnd

Når du kjøper barneforsikring, kan du legge til en behandlingsforsikring. Behandlingsforsikringen gir barnet ditt utredning og behandling innen 10 virkedager. Behandlingsforsikringen har ingen egenandel.

Ofte stilte spørsmål

Barn rammes oftere av sykdom enn ulykker

Mange tenker at en barneforsikring først og fremst er viktig å ha om det skulle skje en ulykke, men sjansen for at barnet har behov for forsikring på grunn av sykdom er langt større, sier barneforsikringsekspert.

Barn rammes oftere av sykdom enn ulykker

Mange tenker at en barneforsikring først og fremst er viktig å ha om det skulle skje en ulykke, men sjansen for at barnet har behov for forsikring på grunn av sykdom er langt større, sier barneforsikringsekspert.

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,3 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2022. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

ALLE PERSONFORSIKRINGER