Hopp til innhold
Familie på to voksne og to små barn sitter i sofaen og leker

Husforsikring

Hos oss kan du være trygg på at du får rask og god hjelp dersom det skulle skje en skade på huset ditt. Husforsikringen dekker skader på selve bygningen og det som er fastmontert i boligen.

Bekjempelse av skadedyr og skadeinsekter

Nytt hus ved totalskade

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder

Norsk kundebarometer, 2023

Hva dekker husforsikringene?

Hva dekker husforsikringene?

Hus Pluss

Den beste og mest kjøpte husforsikringen vår.

Hus

En god husforsikring.

Hva dekker husforsikringene?

Detaljer om husforsikringen

Ofte stilte spørsmål

Nyhet!

Hus Smart - Husforsikring med boligalarm

Den nye husforsikringen vår Hus Smart inkluderer brann- og vannalarm og en valgfri innbruddsalarm. Ekstra trygghet for deg og dine til en god pris.

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon på siden du ikke finner eller synes er uklar? Gi en rask tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for husforsikring enda bedre. Det tar kun et par minutter.

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Skal du på ferdigbefaring i nytt hus eller leilighet?

Da bør du ha med deg en av befaringsekspertene våre. Befaringseksperten tar en grundig gjennomgang av boligen for å avdekke feil, og sjekker at du har fått dokumentasjonen du skal ha. Slik kan du være sikker på at du får kvaliteten du har krav på. Les mer om Gjensidiges befaringsekspert.

Fordeler og rabatter

Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.

Det er viktig å ha husforsikring, men ikke glem å forsikre de andre verdiene dine også