Hopp til innhold

En god pensjons­ordning

Med pensjonsordning i Gjensidige har du en leverandør med konkurransedyktig avkastning, bransjens beste omdømme og de mest tilfredse kundene. Vi er i toppsjiktet i mange av bransjens rangeringer.

På topp i Gablers analyse av innskudds­pensjon

To ganger i året rangerer Gabler leverandørene av innskuddspensjon i en analyse. De gjør vurderingen etter disse tre kriteriene

  • status i dag
  • hva leverandørene har prestert tidligere
  • forutsetningene for å levere gode resultater i fremtiden

I en årrekke har vi ligget helt i teten. Pensjonsprofilen Gjensidige Kombinert Balansert ligger på topp i analysen. Profilen scorer høyt på både historisk avkastning og historisk volatilitet.

Vi topper også rangeringen av profiler med høy risiko med "Gjensidige Kombinert Offensiv" på førsteplass, og "Gjensidige Aktiv Offensiv" på tredjeplass.

For profiler med lav risiko ligger "Gjensidige Kombinert Trygg" på andreplass og "Gjensidige Aktiv Trygg" på tredjeplass.

I et pensjonsperspektiv kan et par prosent forskjell i avkastning bety dobbelt så mye i pensjon.

I et pensjonsperspektiv kan et par prosent forskjell i avkastning bety dobbelt så mye i pensjon.

God på innskudds­pensjon

Gjensidige har klart best omdømme blant foretakene i finansnæringen, ifølge Ipsos' profilundersøkelse.

Gjensidige har det klart beste omdømmet blant foretakene i finansnæringen, ifølge Ipsos' profilundersøkelse. Gjensidiges plassering har vært stigende, og vi har hele tiden oppnådd høyere plassering enn konkurrentene våre. Vi topper listen for finansbransjen både når det gjelder omdømme generelt, for samfunnsansvar og moral, og for miljøbevissthet.

Fornøyde kunder er det beste vi vet

Illustrasjonsfoto dette sier kundene våre

Dette sier kundene våre

Her kan du lese hva noen av dem sier om oss.