Hopp til innhold

Tiden går- kundeutbytte består

Kundeutbyttet er en unik fordel for deg som er skadeforsikringskunde hos oss. Nå utbetaler vi kundeutbytte for 15. året på rad.

Store beløp til lokale kunder

For 15. år på rad deler Gjensidige ut aksjeutbytte til eierne. Mesteparten av dette går til Gjensidigestiftelsen, som sender utbyttet videre til kundene.

Gjensidige Hallingdal utbetaler over 29,5 millioner kroner i kundeutbytte til sine kunder i Hallingdal, Nore og Uvdal samt Rollag.

-  Det er en glede å kunne dele overskuddet med våre kunder. Vi er stolte av å kunne gi tilbake til dem som har vist oss tillit ved å velge oss som sitt forsikringsselskap, sier daglig leder i Gjensidige Hallingdal, Hallgeir Mythe. 

Viktig bidrag i tøffe økonomiske tider

Det å dele ut kundeutbytte er et av Gjensidigestiftelsens formål i tillegg til utdelinger til trygghet og helse. Stiftelsens samlede samfunnsbidrag gjennom disse formålene vil i år være rundt 3 milliarder kroner, hvorav over 2,5 milliarder er kundeutbytte.

-I en tid der priser og renter har økt kraftig, håper vi kundene setter pris på dette bidraget, sier administrerende direktør i Gjensidigestiftelsen, Ingrid Lorange.

Administrerende direktør Ingrid Riddervold Lorange i Gjensidigestiftelsen og Konsernsjef Geir Holmgren i Gjensidige.

Kundeutbytte styrker båndene

Vi er veldig glade for at kundene får mesteparten av det utbyttet Gjensidige betaler til sine eiere. På den måten ivaretas det århundrelange og tette forholdet mellom selskapet og kundene, sier Gjensidiges konsernsjef Geir Holmgren.

Utbyttet utgjør mellom 10 og 15 prosent av det hver enkelt kunde betaler i forsikring.