Hopp til innhold

Tryggere russetid

Er du russ i Hallingdal, Nore og Uvdal eller Rollag? Se her!

Sponsing og sikkerhetsutstyr

Vi deler ut gratis røykvarsler og brannteppe til din russebil. Hent dette på et av våre kontorer og vi sponser i tillegg bilen med 1500 kr. For informasjon om kontorer og åpningstider se her.  Når du har hentet sikkerhetsutstyret må det sendes en mail som inneholder navn, kontonummer og regnummer på bilen. 

Vi selger også 2 kilos slukkeapparat til 50 % rabatt.

Gratis ulykkesforsikring

Jeg ønsker gratis ulykkesforsikring

Send oss e-post med følgende informasjon:

  • Fullt navn
  • Adresse
  • Fødselsdato
  • Telefonnummer

Send e-post

Vi tilbyr alle russ i Hallingdal, Nore og Uvdal eller Rollag gratis ulykkesforsikring på 1 000 000 i perioden 01.04.2023 - 01.06.2023. Ulykkesforsikringen er personlig og du må derfor sende oss en e-post.  Forsikringen er først gyldig når du mottar en bekreftelse fra oss. Søknadsfrist er 29. mars. 

Husk at ulykkesforsikring er like viktig å ha etter endt russetid. Ulykker rammer tilfeldig og de kan skje hele døgnet. I tillegg finnes det andre personforsikringer som kan være viktig for deg å ha. Vi oppfordrer til å snakke med dine foresatte eller ditt forsikringsselskap dersom du er usikker på hvilke forsikringer du har i dag. Vil du ha mer informasjon om personforsikringer i Gjensidige Hallingdal er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Tilbake til Gjensidige Hallingdal