Hopp til innhold

Vi trenger samtykket ditt

Vi vil gjøre mer for å sikre deg og driften din mot brann.

For å få til det, trenger vi samtykke til å innhente informasjon om sikkerhetstiltak fra leverandørene dine.

Gårder og driftsbygninger som rammes av alvorlig brann, er som oftest de som ikke har tilstrekkelig kontrollerte brannalarmanlegg, eller hvor det ikke har vært gjennomført el-kontroll. Nå ønsker vi å gjøre mer for å sikre landbruket, og hjelpe deg med å passe på at alt er som det skal hos deg.

For å få til det trenger vi samtykket ditt til å innhente informasjon om sikkerhetstiltakene dine fra tredjeparter. Som for eksempel fra alarmleverandøren og/eller utstyrsprodusenten for anlegget ditt. Da kan vi få vite om de har gjennomført kontroll hos deg, og vi kan minne deg på når det er nødvendig med en ny kontroll.

Det vi ønsker å vite, er det samme som alltid: om du har gjennomført de viktigste tiltakene for å sikre driften din mot brann. Vi vil kun hente informasjon om de sikkerhetstiltakene du får rabatt for å ha i orden.

Hvis du ikke ønsker å gi oss samtykket ditt, vil vi ikke lenger kunne gi deg sikkerhetsrabatt på forsikringene dine. Det betyr at rabatten du i dag mottar for å ha godkjent brannalarmanlegg og/eller gjennomført el-kontroll med termografering, vil utgå.