Hopp til innhold

Friluftsskolen i Heim

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet med hovedfokus på 9-14-åringer og arrangeres i Heim over 5 dager fra klokken 9-15. I Uke 26 ble base Vinjeøra første gruppe til å avslutte den lystbetonte introduksjonen av friluftsliv hos Høyt og Lavt klatrepark på Valsøya. I uke 27 er det gruppen fra Otnesbrygga/Valsøyfjord som skal klatre seg til topps sammen med nye og gamle venner. Vi tok turen for å se!

 

Skolen er i bunn og grunn et tilbud for å bli kjent med naturen, oppholde seg i naturen, lagspill, inkludering, vennskap og gode sommerminner. Sammen med barna er det minst 4 ungdomsintruktører og to voksne på hver base. Etter en natt i telt avsluttes friluftsskolen hos klatreparken hvert år. Vi har vært viktige bidragsytere for denne årlige aktiviteten og i år er vi hovedsponsor.

Økt livsglede i vårt lokalsamfunn - en god investering

Med et godt opplegg, dyktige ungdomsinstruktører og glade barn, er jeg helt sikker på at dette blir en suksess - Andreas Ven Langø

Målet er lav terskel for deltakelse, mange gratisplasser for å tilby inkludering av alle uansett økonomisk stilling og våre midler gikk til å tilby en rabattert pris totalt - hvor vi sponset med gratis dagspass til hovedavslutningen.

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll skal være en aktiv bidragsyter til lokalsamfunnet. Vi ønsker å støtte lag, organisasjoner og prosjekter som er til gode for lokalsamfunnet. Aktivitet som bidrar til økt livsglede i vårt lokalsamfunn og tiltak rettet mot barn og unge prioriteres.

Vi ønsker å være en positiv ressurs og drive forebyggende tiltak for alle eventuelle hendelser der vi kan, å støtte opp om lokalsamfunnets aktiviteter og tiltak, bruke og delta i lokale tilbud, er viktig for oss.

Fornøyde kunder

For 5. året på rad har vi Norges mest fornøyde forsikringskunder, og vi fortsetter å jobbe for å være det beste forsikringsselskapet for kundene våre på alle vis vi kan lokalt. Vi er her i hverdagen og vi er her om uhellet først er ute. For tiden går og Gjensidige består, slik at du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.

Høyt og Lavt Valsøya

I klatreparken har vi med oss så utrolig mange flinke, utadvendte og snille ungdommer. Hvert år kommer friluftsskolen hit på avslutning og legger til enda flere flinke ungdommer. Jeg er stolt over hva de og vi får til sammen - Runar Gillebo (Daglig Leder og intruktør på Høyt og Lavt Valsøya)

Til sammen deltar 70 svevende barn på friluftsskole og vi er utrolig stolt hovedsponsor til den høytflyvende avslutningen hos Høyt og Lavt Klatrepark på Valsøya. Vi ønsker alle en trygg og inkluderende skoleferie!