Hopp til innhold

Vannskade hos Troll Dekor

Etter at en overvannsledning plassert like ved nedkjørselen til lokalene til bedriften hadde sprukket, sto Aleksander Gjevik i Troll Dekor med vann opp til knærne.

Troll Dekor

Hos Troll Dekor er de per dags dato to ansatte, Aleksander Gjevik og Hilde Nyheim som driver sammen om produksjon, utvikling og montering.

TrollDekor, driver i all hovedsak med print av dekor til kjøretøy, print av fotografi, markedsmateriell, roll-up, banner, dekor av kontorlandskap, helfoliering av kjøretøy med mer. De har i tillegg en egen bilpleieavdeling, slik at de kan dekorere kjøretøy - samtidig som de innehar kompetansen til å behandle underlaget før og etter montering, eller fjerning av folie.

Aleksander mottok telefon fra huseier om at han måtte ta på seg støvler og komme ned på jobben sent på kvelden. I tillegg ramlet det inn med meldinger og bilder fra venner om at det fløt godt utenfor portene til lokalene hos bedriften. Det fosset vann fra hovedveien og ned, overvannsledningen ved nedkjørselen hadde sprukket (og de rommet angivelig rundt 100 000 liter med vann.)

'' Jeg tenkte at nå ryker alt til skogen, det vi har jobba så hardt for å bygge opp. Det var et ganske trist syn, som mildt sagt gjorde meg bekymret.'' forteller Aleksander om synet han møtte da han ankom stedet. 

‘’ Sinnsyke mengder vann, skit og lort hadde tettet sluk og avløp, og førte til oversvømmelse hos oss. Det er utrolig kjedelig, men en uheldig hendelse som kan oppstå, heldigvis gikk det fint med bilene. En storformatprinter og diverse folier er noe av det som ble skadet av vannet’'. 

Troll Dekor hadde eiendelsforsikring hos oss og kan nå være lettet over at de skader som de fikk av lekkasjen, kompenseres av forsikringen de har. Eiendels­forsikring gir erstatning for skader på bedriftens eiendeler – enten det er inventar, varer, maskiner, redskaper eller annet som er nødvendig for driften.  Eiendelsforsikring gir nemlig erstatning ved vannskader – enten det skyldes lekkasje i rør, eller vann som trenger inn i bygget fra terreng eller grunn. 

En ufarlig kaffekopp ble løsningen

Like etter den ødeleggende mandagskvelden, tok Aleksander kontakt med oss i Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll, og vår kollega dro til bedriften for en kaffekopp og høre om hvilke utfordringer de sto ovenfor. Dette ble lettelsen og løsningen på både bedriftens problemer, samtidig som de endte med bedre vilkår og betingelser på sine private forsikringer.

''Man tenker som regel at dette skjer aldri oss, når man leser om andre som har hatt skader. Når man først står i det, er man utrolig glad for at man har valgt å forsikre seg godt.'' 

Enda bedre er det når man har lokale forsikringsrådgivere, som man kan ta en kaffekopp sammen med og møtes ansikt til ansikt. Da er man tryggere på at man har valgt gode forsikringer. Det gjør det også enklere å legge til flere forsikringer, da man kan spørre høl i huet på folk om hva alle papirene betyr. 

Når jeg ser tilbake på skaden er jeg utrolig glad for at vi har så gode forsikringer som hjalp oss fort i gang igjen.''

''Effektive, flinke og lokale - Det kan ikke bli bedre.'' 

Troll Dekor påpeker også flere ganger for oss at det lokale preget og enkelheten med å ta kontakt, gjør at dørstokken blir lav og løsningene raske. De flyttet like godt alle sine private forsikringer over til oss etter erfaringen av hvordan håndteringene av bedriftsforsikringene skjedde. 

En personforsikring kan gi deg og dine nærmeste økt trygghet i hverdagen. 

Se vårt utvalg av personforsikringer og velg den som passer best til din livssituasjon.

 

Nå er Troll Dekor i full gang igjen og omstiller seg godt etter skaden, samtidig som både hjem og familie rundt har fått seg nye forsikringer med bedre vilkår. 

Gjennom alle tider har vi vært til stede ved små og store uhell. Og det skal vi fortsette med!

Tiden går, Gjensidige består.