Hopp til innhold

Publisert: 2.2.2023

Gikk for totalpakken

Konsulentselskapet, Agenda Kaupang, valgte å flytte pensjon og forsikring til Gjensidige i 2020. Totalpakken, inkludert en god pris, overbeviste Vibeke Solheim og ledergruppen om at dette var et godt valg.

Vibeke Solheim, Agenda Kaupang, har fått en enklere rapportering via a-meldingen, og er godt fornøyd med byttet til Gjensidige.

Solheim er administrasjonssjef, og har ansvar for regnskap, lønn og alle daglige administrative ting, inkludert forsikring og pensjon. Selskapet har 40 ansatte, og tilbyr analyse, utredning og rådgiving innenfor områdene ledelse, styring, økonomi, organisasjonsutvikling og digitalisering.

Vi fikk en god pris. Og jeg synes det er veldig greit å ha alt på én plattform.

Vibeke Solheim

Sa ja til møte

Agenda Kaupang var ikke på jakt etter ny leverandør, men for tre år siden ble de likevel kunde hos Gjensidige.

– Det var dere som tok initiativ og ringte oss. Vi avtalte deretter et møte, der vi gikk gjennom hva dere kunne tilby av forsikring og pensjon, forteller Solheim.

Hun husker ikke nøyaktig hva det var som gjorde utslaget, men mener det var totalpakken.

– Vi fikk en god pris. Og jeg synes det er veldig greit å ha alt på én plattform og én, eller maks to, personer å forholde seg til. Det er veldig ryddig og greit, sier Solheim.

I høst har hun dessverre opplevd forsinkelser på et par forsikringsutbetalinger, men nå skal det være i orden igjen.

– Vi har brukt behandlingsforsikringen flere ganger nylig, og da kom pengene på konto få dager etterpå. Jeg har også inntrykk av at de ansatte er veldig fornøyde med den, når de husker på å bruke den.

Tilbyr det beste

Solheim tror de færreste av deres ansatte er veldig interesserte i forsikring eller pensjon, men det finnes unntak.

– Noen av de yngste har spurt om hva vi sparer til pensjon i forbindelse med ansettelsen. Da er det fint å kunne svare at vi tilbyr det beste og sparer 7 %. Det blir de veldig fornøyde med.

Ta kontakt med dem, og se hva de kan tilby!

Vibeke Solheim

Enklere kan det ikke bli

I år har pensjonsrapporteringen blitt integrert med a-meldingen. Hvordan har opplevelsen av det vært?

– Vi bruker Visma, så der har jeg satt Gjensidige som pensjonsleverandør. Dermed kan jeg bare trykke på en knapp når jeg fyller ut lønn, og så sendes informasjonen til Gjensidige også. Enklere kan det ikke bli! Jeg sendte faktisk inn en slik rapport akkurat nå, smiler hun.

Hva ville du sagt til noen som vurderte å bytte til Gjensidige.

– Ta kontakt med dem, og se hva de kan tilby!

Dette sier kundene våre

Usikker på hva du trenger til de ansatte?

Forsikring og pensjon er et viktig ansattgode.

Usikker på hva du trenger til de ansatte?

I veilederen vår kan du se hva som er vanlig for bedrifter i din bransje. Ønsker du å snakke med noen, er de erfarne rådgiverne våre klare til å hjelpe deg.